Închide meniul
Foto

„Prinţişorul Craiovei” s-a despărţit de „Buneasa de la Urlaţi”. Rolul incredibil pe care l-ar fi avut milionarul Adrian Mititelu

Reclamă

Publicat: 15 martie 2024, 9:08 / Actualizat: 18 martie 2024, 17:00

„Prinţişorul Craiovei” s-a despărţit de „Buneasa de la Urlaţi”. Rolul incredibil pe care l-ar fi avut milionarul Adrian Mititelu

"Prinţişorul Craiovei" s-a despărţit de "Buneasa de la Urlaţi"

Oana Marica şi Adrian Mititelu Jr / Colaj Instagram

„Prinţişorul Craiovei” s-a despărţit de „Buneasa de la Urlaţi”. Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica s-au despărţit. Aproape un an a rezistat povestea de iubire dintre fiul patronului de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, şi frumoasa româncă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oana Marica este chiar fosta logodnică a lui Marius Niculae. Până să formeze un cuplu cu Mititelu Jr, a fost în mai multe relaţii controversate. Mai mult, ea a recunoscut că a a refuzat diferite cereri în căsătorie şi că nu este pregătită să facă pasul cel mare.

„Prinţişorul Craiovei” s-a despărţit de „Buneasa de la Urlaţi”. Dramă amoroasă pentru Adrian Mititelu Jr

Potrivit ego.ro, „Buneasa din Urlaţi” l-a părăsit pe milionarul din Craiova. A decis să plece din ţară şi l-a lăsat cu inima frântă pe Mititelu Jr. „Ruptura” dintre ei ar fi avut loc în urmă cu o săptămână.

Sursa citată anterior a dezvăluit şi motivul pentru care Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica au luat-o pe drumuri diferite. De vină ar fi fost chiar Adrian Mititelu, care nu a acceptat-o pe frumoasa şatenă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) din cauza relaţiilor pe care aceasta le-a avut în trecut.

Mititelu Jr s-ar fi şi certat cu tatăl lui, dar Oana Marica nu a mai avut răbdare şi l-a părăsit pe tânărul de 26 de ani.

Reclamă

Născută în Urlaţi, Oana Marica a devenit cunoscută în showbiz în urmă cu un deceniu, când a câştigat un concurs de Miss. După, a atras toată atenţia asupra ei pe durata relaţiilor cu Marius Niculae şi Alex Bodi.

Oana Marica, despărţire „cu scântei” de Marius Niculae

Oana Marica a fost logodită cu Marius Niculae. „Săgeată” i-a oferit un inel cu diamant în Dubai, dar nu a mai ajuns cu Oana la altar. În momentul despărţirii, au apărut informaţii că tânăra l-ar fi lăsat pe fostul internaţional fără mai multe obiecte de lux. A negat vehement.

Marius Niculae nici nu mai locuia în Lisabona, era căsătorit când a vândut casa aceea. Nu am nicio legătură cu pierderile lui. Nu este într-o poziție proastă în momentul de față, în continuare are diverse business-uri. Probabil nu a fost conexiunea respectivă. Ceva nu a funcționat. Eu cred că 80% dintre noi am avut relații cu împăcări și despărțiri. Deja am trecut amândoi peste relația asta”, spunea Oana Marica.

Reclamă 4 / 0/3

„Bunesa de la Urlați” este învăţată cu luxul. Are un salon de înfrumuseţare în zona de nord a Capitalei şi conduce un Bentley. Are peste 275.000 de urmăritori pe contul de Instagram.

Adrian Mititelu Jr a răsfăţat-o pe Oana Marica, pe durata relaţiei. Cei doi au fost în mai multe locaţii de lux în vacanţă, printre care şi Mykonos, cunoscută drept „Insula Miliardarilor”.

„Prinţişorul Craiovei” şi tatăl său au avut o apariţie de peste 700.000 de euro

„Prinţişorul Craiovei” şi tatăl său au avut o apariţie de peste 700.000 de euro la derby-ul marilor rivale din Bănie. Adrian Mititelu Jr (26 de ani) şi Adrian Mititelu s-au bucurat o singură repriză în meciul FCU Craiova – Universitatea Craiova, scor 1-2, din ultima etapă a sezonului regular al Ligii 1.

Adrian Mititelu Jr şi Adrian Mititelu au venit la stadion la volanul a doi bolizi de senzaţie. Fiul patronului lui FCU Craiova conduce un MERCEDES G63 AMG Brabus 850 Widestar, estimat la o jumătate de milion de euro. Într-un model similar, de 850 de cai putere, au mai fost văzuţi Mirel Rădoi şi fiul lui Cosmin Olăroiu.

În schimb, Adrian Mititelu calcă pe urmele lui Gigi Becali. Şi-a făcut apariţia într-o limuzină Maybach care costă peste 200.000 de euro. Maşina de lux a fost parcată lângă autocarul lui FCU.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor Vezi toate știrile
Citește și