Închide meniul
Foto

Fosta soţie a celebrului milionar român arată perfect la 44 de ani! Imaginile cu care i-a entuziasmat pe fani: „Eşti foarte sexy”

Publicat: 18 noiembrie 2023, 13:26

Reclamă
Fosta soţie a celebrului milionar român arată perfect la 44 de ani! Imaginile cu care i-a entuziasmat pe fani: „Eşti foarte sexy”

Fosta soţie a celebrului milionar român arată perfect la 44 de ani!

Carmen Negoiţă / Instagram

Fosta soţie a celebrului milionar român Ionuţ Negoiţă arată perfect la 44 de ani! Carmen Negoiţă a postat pe contul său de Instagram imagini din Mexic, acolo unde se relaxează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Urmăritorii au fost impresionaţi, transmiţându-i fostei soţii a milionarului Ionuţ Negoiţă că e „sexy” şi „superbă” (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO).

Fosta soţie a celebrului milionar român arată perfect la 44 de ani!

„Eşti foarte sexy”, „Arăţi superb” şi „Costumul de baie e vis”, i-au transmis, entuziasmaţi, urmăritorii lui Carmen Negoiţă după ce aceasta a publicat ultimele imagini din Mexic.

Carmen Negoiţă are propriile afaceri după divorţul de Ionuţ Negoiţă, fostul patron al lui Dinamo. Ea activează în două domenii care nu au nicio legătură unul cu celălalt.

Carmen Negoiţă are o afacere cu produse raw-vegan şi una de import de acoperitoare de sol: mochetă, parchet, LVT, linoleum.

Reclamă

Totodată, Carmen Negoiţă are venituri şi din blogging. Pe Instagram, Carmen Negoiţă este urmărită de peste 100.000 de persoane.

Toată lumea crede că, dacă faci business, automat ai şi foarte mulţi bani cash. Dar ca să conduci o afacere şi să supravieţuieşti pandemiei şi crizelor, să renovezi sediul, să faci investiţii ai nevoie să pompezi bani. Plus că eu nici nu stau foarte mult la firmă, fac doar anumite lucruri, iar pe administrativ se ocupă mama şi sora mea.

(n.r.: veniturile ei) Vin din mai multe locuri, parte din blogging, parte din firmă. Am predat şi nişte cursuri, la un moment dat, pe zona de healthy fast cooking şi câteva cursuri despre garderoba de bază. Acum pregătesc un proiect care o să surprindă, pentru că e pe un domeniu total diferit de ce am făcut până acum, dar care sper să fie de ajutor pentru toate femeile, să le facă viaţa mai uşoară”, declara Carmen Negoiţă pentru okmagazine.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Carmen Negoiţă: „Nu am avut niciodată mentalitatea asta cu «soție de milionar»”

Carmen Negoiţă a subliniat că nu s-a perceput niciodată ca soţie de milionar, în perioada în care era căsătorită cu Ionuţ Negoiţă. Vedeta a reuşit mult mai uşor să facă faţă, inclusiv din punct de vedere financiar, după divorţul de Ionuţ Negoiţă.

Am fost căsătorită cu Ionuț Negoiță și după divorț toată lumea m-a condamnat că am renunțat la viața sigură, fără grija zilei de mâine. N-am avut niciodată mentalitatea asta cu «soție de milionar», deși mi s-a pus o etichetă”, declara Carmen Negoiţă.

Fostul ei soţ, Ionuţ Negoiţă, a revenit în fotbal! Clubul la care s-a implicat financiar

Fostul soţ al lui Carmen Negoiţă, Ionuţ, tocmai a revenit în fotbal. Ionuţ Negoiţă a început să se implice financiar, ca sponsor, la FC Voluntari. Fostul patron al lui Dinamo a spus ce reprezintă parteneriatul pe care îl va avea cu o formaţie din prima ligă.

Este vorba de un parteneriat la FC Voluntari. M-a sunat domnul Bălănescu, care a fost și la Dinamo când eram acolo, și mi-a propus să vin ca sponsor la echipă. Nu mă voi implica decizional. Dacă voi merge la meciuri? La unul voi merge sigur, cel cu Dinamo.

Asta e… Dacă Dinamo nu m-a căutat… Se pare că au resurse financiare. Eu sunt dinamovist. Și voi reveni în fotbal ca acționar sau patron doar la Dinamo”, a declarat Ionuţ Negoiță pentru iamsport.ro.

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și