Închide meniul

Ionuţ Negoiţă, revenire de senzaţie în fotbalul românesc! Clubul din Liga 1 la care afaceristul se implică financiar!

Bogdan Stănescu Publicat: 17 noiembrie 2023, 13:05

Reclamă
Ionuţ Negoiţă, revenire de senzaţie în fotbalul românesc! Clubul din Liga 1 la care afaceristul se implică financiar!

Ionuţ Negoiţă, revenire de senzaţie în fotbalul românesc!

Ionuţ Negoiţă, fostul acţionar al lui Dinamo/ Hepta

Ionuţ Negoiţă se implică financiar la un club din Liga 1. Fostul patron al lui Dinamo a spus ce reprezintă parteneriatul pe care îl va avea cu o formaţie din prima ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost acţionar majoritar la Dinamo, Ionuţ Negoiţă va sponsoriza FC Voluntari. El a precizat că nu va mai fi acţionar sau patron decât la Dinamo.

Ionuţ Negoiţă, revenire de senzaţie în fotbalul românesc!

Este vorba de un parteneriat la FC Voluntari. M-a sunat domnul Bălănescu, care a fost și la Dinamo când eram acolo, și mi-a propus să vin ca sponsor la echipă. Nu mă voi implica decizional. Dacă voi merge la meciuri? La unul voi merge sigur, cel cu Dinamo.

Asta e… Dacă Dinamo nu m-a căutat… Se pare că au resurse financiare. Eu sunt dinamovist. Și voi reveni în fotbal ca acționar sau patron doar la Dinamo”, a declarat Ionuţ Negoiță pentru iamsport.ro.

Dinamo, postare care încinge spiritele cu CSA Steaua! „Roş-albii” au numit-o pe FCSB „Steaua” într-un mesaj pe Facebook

Cei care se ocupă de contul de Facebook al clubului Dinamo au postat un mesaj care încinge spiritele cu CSA Steaua.

Reclamă

În mesajul respectiv, reprezentanţii clubului Dinamo au susţinut că FCSB e continuatoarea Stelei.

Primul derby, prima victorie.

La început a fost CSCA (Clubul Sportiv Central al Armatei). Apoi s-a numit CCA (Casa Centrală a Armatei), CSA Steaua (Clubul Sportiv al Armatei Steaua), acum e FCSB. 

Reclamă 4 / 0/3

Pe scurt, Steaua, oricare ar fi ea. 

„Dinamo a rămas Dinamo”

Dinamo a rămas Dinamo de la înființare până astăzi.

Povestea unicului derby al fotbalului nostru a început în 1948, pe 20 noiembrie, cu victoria „câinilor roșii”, 1-0, prin golul marcat de Marian Apostol. 

A fost primul episod în campionatul României, Divizia A pe vremuri, Liga 1 sau, de anul trecut, SuperLiga.

De-atunci s-au adunat 151 de meciuri în prima ligă și, orice ar spune unii, statistica nu poate fi mințită. Avem 49 de victorii, cu una mai mult decât ei, 48, celelalte 54 de întâlniri terminându-se la egalitate.  

„Avem 49 de victorii, cu una mai mult decât ei”

Din 48 până în anii 70, dominația alb-roșie făcea înconjurul lumii și nu putea fi pusă la îndoială nici de clubul Armatei. 

Cea mai lungă serie de victorii consecutive în fața rivalei, reținută în istoria campionatului, a fost consemnată între 25 octombrie 1970 și 10 iunie 1973, când Dinamo avea să câștige 6 derby-uri. Era echipa fraților Nunweiller, Sălceanu, Lucescu, Dinu, Dumitrache. 

Reclamă

Astăzi am deschis prima filă din cartea de istorie a acestui derby, de mâine, în fiecare zi, ne vom aminti de cele mai frumoase 10 victorii trăite împotriva rivalilor”, a fost mesajul postat pe contul oficial de Facebook al clubului Dinamo.

Dinamo – FCSB se va disputa duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:30. „Câinii” au pus deja în vânzare biletele pentru derby-ul de pe Arena Naţională, derby care va fi în format live text, pe AS.ro.

CSA Steaua, răspuns dur pentru Dinamo, după ce „câinii” au transmis că FCSB este continuatoarea Stelei!

CSA Steaua a avut un răspuns dur pentru Dinamo, după ce reprezentanţii „câinilor” au transmis pe Facebook că FCSB este continuatoarea Stelei!

CSA Steaua a numit-o pe FCSB, într-un comunicat postat pe Facebook, o ”înșiruire de consoane”.

Steaua este Steaua. Nu ne-am numit și nu vom purta niciodată alt nume, cu atât mai puțin o înșiruire de consoane. Noi, Clubul Sportiv al Armatei Steaua, suntem Steaua, justiția a decis că nu am cedat niciodată patrimoniul nostru, mai exact marca, numele sau palmaresul. 

Evoluăm pe stadionul Steaua, din bulevardul Ghencea, iar pe echipamentele sportivilor noștri sunt imprimate siglele istorice ale Stelei. 

Întrebările, tot mai frecvente, de tipul ‘Cine este adevărata Steaua?’ nu își au rostul. Steaua suntem noi, iar când o spun Marius Lăcătuș, Tudorel Stoica, Gabi Balint, Victor Pițurcă, Anghel Iordănescu și mulți alții, credem că nu mai este nimic de adăugat.

Am făcut aceste precizări pentru a clarifica o statistică postată pe contul de facebook al unuia dintre cele trei cluburi care poartă numele Dinamo, mai exact S.C. Dinamo 1948 S.A”, a transmis clubul CSA Steaua pe Facebook.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și