Închide meniul
Foto

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță a rupt tăcerea. Dezvăluiri despre scandalul cu cămătarii: „Asta pot să vă spun”

Reclamă

Publicat: 23 februarie 2022, 13:24

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță a rupt tăcerea. Dezvăluiri despre scandalul cu cămătarii: „Asta pot să vă spun”

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă rupe tăcerea despre divorţ

Bănel Nicoliță a divorţat de Cristina Nicoliţă /impact.ro

Bănel revenit în România în luna decembrie și a negat vehement că ar avea probleme cu interlopii. „Eu nu am fugit de nimeni. Am fost plecat afară, la un prieten în vacanță. Am stat câteva luni acolo. Eram cu moralul la pământ având în vedere divorțul prin care am trecut, banii pierduți, oamenii care m-au dezamăgit. Am rămas cu un gust amar.Îmi pare rău că anumiți oameni vorbesc urât despre mine. În acest moment nu am datorii și nu am treabă cu nimeni. Am familia lângă mine, sunt ok!„, a ținut să precizeze fostul fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță a rupt tăcerea: „Pe mine nu m-a căutat nimeni”

Cristina Nicoliță a confirmat spusele fostului ei soț. Femeia are are doi copii cu Bănel asigură că nu a avut niciun fel de probleme.

Pe mine nu m-a căutat nimeni în acea perioadă, să-mi ceară vreun ban în contul vreunei datorii a lui Bănel Nicoliță. Asta pot să vă spun. Mai multe nu vreau să adaug, fiindcă nu sunt genul căreia să-i placă notorietatea. Acum cred că s-a exagerat cu toată acea poveste. A fost creată cu mult dramatism. Așa o văd acum, privind retrospectiv!„, a declarat Cristina Nicoliță pentru playtech.ro.

Cu 37 de selecții și un gol în tricoul naționalei României, Bănel continuă să fie grav afectat de divorțul prin care a trecut. A rămas în relații bune cu Cristina, dar nu e loc de împăcare.

Noi ne mai consultăm în aproape nimic de luni bune. Singura excepție o reprezintă deciziile pe care le luăm referitoare la copii. În rest, fiecare decide pentru el însuși. Am luat-o pe drumuri separate, ca atare e normal să luăm și decizii independente„, a mai spus fosta soție a lui Bănel Nicoliță.

Reclamă
Citește și:

Momentul în care Bănel Nicoliţă a ales să investească la echipa din orașul natal a contat decisiv în despărţirea de Cristina. Fostul „favorit” al lui Gigi Becali a devenit la Făurei antrenor, jucător, preşedinte şi finanţator. Astfel, a cheltuit o mare parte din banii câştigaţi în carieră.

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță, dezvăluiri suprinzătoare

Bănel şi Cristina s-au căsătorit în 2014 în Brăila, locul natal al sportivului. Ei s-au cunoscut în 2008, pe când Cristina era studentă la Finanţe şi Bănci, iar Bănel era în plină ascensiune fotbalistică.

Cristina a recunoscut că nu ştia cine e Bănel Nicoliţă în momentul în care l-a cunoscut. Și-a dat semana treptat, când relația a devenit serioasă și au făcut nuntă.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-am cunoscut în Brăila. Mi s-a părut un băiat cumsecade. Eu nu știam că joacă la Steaua. Mi-am dat seama că e cineva cunoscut, după reacția celor din jur„, spunea Cristina în urmă cu câţiva ani.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și