Închide meniul

Bănel Nicoliță s-a întors în România și asigură că nu este căutat cămătari. „Nu am datorii!”. Prin ce a trecut fostul „favorit” al lui Gigi Becali

Antena Sport Publicat: 17 decembrie 2021, 20:02

Reclamă
Bănel Nicoliță s-a întors în România și asigură că nu este căutat cămătari. „Nu am datorii!. Prin ce a trecut fostul „favorit al lui Gigi Becali

Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan

Bănel Nicoliță, alături de mama lui / Captură Youtube

Nicoliță a recunoscut că a plecat din țară, dar nu pentru că ar fi fost căutat de interlopi. Și-a dorit să se pună pe picioare după divorțul prin care a trecut. Acum s-a întors în România și asigură că nu îl caută nimeni pentru a-i cere bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliță: „Am greșit că am băgat bani la echipă. E singurul regret!”

Eu nu am fugit de nimeni. Am fost plecat afară, la un prieten în vacanță. Am stat câteva luni acolo. Eram cu moralul la pământ având în vedere divorțul prin care am trecut, banii pierduți, oamenii care m-au dezamăgit. Am rămas cu un gust amar. Mi-a fost greu, eu am stat numai singur.

Da, cum să nu (n.r. dacă regretă că a divorțat). Pentru mine a fost cel mai grav lucru din viața mea. Nu mi-am revenit nici acum, ca să fiu sincer. Dar asta e viața, ușor-ușor trebuie să văd lucrurile așa cum sunt. Copiii cresc, sunt alături de ei zi de zi.

Îmi pare rău că anumiți oameni vorbesc urât despre mine. În acest moment nu am datorii și nu am treabă cu nimeni. Am familia lângă mine, sunt ok!„, a declarat Bănel Nicoleță la emisiunea Fiță cu Adiță.

Nicoliți a trecut printr-un partaj care a lăsat urme adânci. Casa în care locuia și grădinița pe care o deținea au rămas pe numele fostei soții.

Reclamă
Reclamă 4

Cristina ea se ocupă de tot ce se întâmplă pe acolo. Eu am plecat cum mă vezi, cu mașina aia. Atât! Pentru că am greșit… prin faptul că am băgat bani la echipă, nu față de ea sau față de copii. Ăla e singurul regret pe care îl am și acum.

Nu știu (n.r. dacă se vor împăca). Copiii sunt cei mai importanți. Se poate întâmpla orice. Noi suntem într-o relație bună, merg acasă. Sunt momente în care dorm acasă„, a precizat Bănel Nicoliță.

Fostul internațional cu 37 de selecții la prima reprezentativă a României a revenit la formația din localitatea sa natală, CS Făurei, în Liga 3. Bănel Nicoliță s-a implicat total după spusele lui, devenind antrenor, președinte, acționar, jucător și doctor la echipa sa de suflet, însă această decizie avea să-i atragă o mulţime de probleme. Ar fi investit peste 300.000 de euro.

Reclamă
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:54

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog încins după eliminarea României de la EURO 2024

14:16

Gigi Becali, după România – Olanda 0-3: „Trebuia să fie 17-0, s-a bătut Dacia cu Rolls Royce”! Ce schimbări trebuia să facă Edi

13:52

Ionel Ganea a tras concluziile după România – Olanda 0-3: „Trebuia abordat altfel meciul, cu o altă tactică”!

13:02

Programul primelor două etape din Liga 1! Când se joacă CFR – Dinamo și Rapid – CFR

13:01

Scoţienii au luat decizia legată de Ianis Hagi, după meciurile disputate în tricoul României, la EURO 2024

12:46

Tricolorul titularizat de Edi Iordănescu la fiecare meci de la EURO a vorbit despre transferul uriaş: „O echipă imensă”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și