Închide meniul
Foto

Fosta soție a lui Cristi Borcea a întors toate privirile. Cum a reacționat noul bărbat din viața Alinei Vidican

Publicat: 27 mai 2022, 9:33

Alina Vidican este fosta soţie a lui Cristi Borcea

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, a întors toate privirile

Alina Vidican s-a recăsătorit după divorţul de Cristi Borcea / Colaj Facebook / Hepta

Fosta soție a lui Cristi Borcea arată uimitor și a întors toate privirile în Statele Unite. Bărbatul care i-a luat locul fostului patron de la Dinamo, în viața Alinei Vidican, a avut o reacție virală când a văzut apariția spectaculoasă a româncei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claude Senhoreti este pilot de curse și are afaceri cu bolizi de lux, din care a câştigat sume uriașe. Brazilianul este CEO şi proprietar al unei companii care şi-a făcut un nume important în Florida. De altfel, la nuntă i-a făcut cadou Alinei un Lamborghini Murcielago al cărui preț se ridică și la 450.000 de dolari.

Fosta soție a lui Cristi Borcea a întors toate privirile

În vârstă de 38 de ani, Alina Vidican își ascunde vârsta și surprinde cu fiecare apariție. Chiar și actualul ei soț a avut o reacție memorabilă.

Reclamă

Soția ta este încălzită! Mai bine i-ai repara aerul condiționat la mașină„, a glumit Claude Senhoreti pe contul său de Instagram.

Claude Senhoreti
Claude Senhoreti, mesaj amuzant despre Alina Vidican

Au și apărut informații că sud-americanul este chiar mai bogat decât fostul patron al lui Dinamo. De altfel, cei doi s-ar fi întâlnit în România. Borcea i-ar fi cerut Alinei Vidican să îl cunoască pe cel care stă în preajma copiilor săi.

Reclamă

Alina Vidican a divorţat în 2016 de Cristi Borcea. Ea trăieşte la Miami, alături de cei doi copii pe care îi are cu fostul patron al lui Dinamo. Alina şi Claude sunt împreună încă de când sud-americanul era căsătorit. Acesta a divorţat abia în 2020, când a pus capăt unei căsnicii de 7 ani.

Claude Senhoreti și Alina Vidican trăiesc în lux

Pilotul originar din Sao Paulo surprinde cu imaginile excentrice pe care le postează pe rețelele sociale. Crăciunul și l-a petrecut în vila spectaculoasă în care trăiește alături de Alina Vidican. Claude s-a relaxat în piscina uriașă pe care o are în curte. A făcut un filmuleț și în jacuzzi, alături de doi dintre prietenii săi.

Soțul Alinei Vidican a uimit pe toată lumea luna trecută, când a fost cu averea la vedere. Pe motiv că ar face curăţenie în garaj, pilotul de curse a scos în curte mare parte dintre bolizii pe care îi deţine. Colecţia este cu adevărat impresionantă.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea (51 de ani) are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria, cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Claude Senhoreti: „Cea mai frumoasă femeie pe care am întâlnit-o vreodată!”

Alina Vidican a primit o urare superbă de la Claude Senhoreti de Valentine’s Day. Milionarul brazilian a impresionat pe toată lumea datorită cuvintelor tandre pe care le-a folosit la adresa soției sale.

La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților iubita mea, mulțumesc că mă susții mereu și că ești de partea mea. Te iubesc, ești cea mai frumoasă femeie pe care am întâlnit-o vreodată. Un Valentine’s Day fericit tuturor celor dragi”, a scris Senhoreti, pe rețelele se socializare.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei
Diverse • 17 mart., 12:36
FOTO
Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei. Cât de frumoasă este Melissa Borcea
Mihaela Borcea, declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea
Diverse • 8 mart., 12:45
FOTO
Mihaela Borcea, declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea! Ce relaţie are cu milionarul român: „Nu a fost uşor!”
Ce a spus acum Mihaela Borcea despre Pelinel
Diverse • 6 mart., 12:56
FOTO
Ce a spus acum Mihaela Borcea despre Pelinel, după ce s-a scris că actuala soţie a lui Borcea a scos-o din afacerile familiei!
Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu
Diverse • 2 mart., 11:03
FOTO
„Era mare cuceritor!” Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu. Cum arăta şi ce îi plăcea să le facă admiratoarelor
Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru soţul ei Cristi Borcea. Sacrificii uriaşe făcute de fostul model
Diverse • 1 mart., 12:53
FOTO
Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru Cristi Borcea! Ce i-a interzis milionarul să facă, pe durata relaţiei