Închide meniul
Foto

Fosta soție a lui Cristi Borcea nu se lasă. Ce a făcut Mihaela după încercarea Valentinei Pelinel de a o scoate din afacerile familiei: „Ne revedem curând!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2022, 17:38 / Actualizat: 14 februarie 2022, 14:29

Fosta soție a lui Cristi Borcea nu se lasă. Ce a făcut Mihaela după încercarea Valentinei Pelinel de a o scoate din afacerile familiei: „Ne revedem curând!”

Mihaela Borcea se ocupă în continuare de afacerile familiei

Colaj Instagram

Fostul fotomodel nu și-a mai dorit ca femeia cu care a fost căsătorit Cristi Borcea, între 1988 și 2011, să se mai ocupe de afacerile familiei. Playtech.ro a anunțat că Mihaela Borcea nu se va mai ocupa de hotelul din Olimp al fostului patron al lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a reacționat Mihaela Borcea după încercarea Valentinei Pelinel

Mai întâi, Valentina Pelinel a preluat de la Mihaela Borcea cele două ștranduri din București. Acum ar fi decis să se ocupe exclusiv și de hotelul de la malul mării, care are 210 camere. Fosta soție a lui Cristi Borcea nu a fost de acord. Cel puțin acesta le-a transmis urmăritorilor de pe rețelele sociale.

Începerea unui alt proiect greu alături de o echipă întreagă de profesioniști, care urmăresc ca fiecare etapă să se desfășoare conform planului!! Noul sezon vine cu multe surprize așa cum v-am obisnuit în fiecare an!! Ne revedem curând!!„, a scris Mihaela Borcea pe rețelele sociale.

Mai mult, Mihaela a făcut poze din fața hotelului, acolo unde este un adevărat șantier. Au început ample lucrări de modernizare. Se dorește „modernizarea, extinderea, supraetajarea și recompartimentarea complexului hotelier existent, dar și construirea unei noi piscine cu bar, vestiare, grupuri sanitare și anexe„, anunță replicaonlone.ro. Din informațiile acestora, societatea la care administrator este Mihaela Borcea a fost grav afectată de pandemie. În 2020 a obținut un profit net de 202.830 lei și datorii de 12.557.024 lei. A fost o cădere abruptă față de anul precedent.

Reclamă

Citește și: Ce a făcut Loredana Groza la nunta lui Cristian Burci, din Abu Dhabi. Artista a petrecut ” românește” la arabi

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Citește și:

Cristi Borcea: „Ca să nu o ia razna, femeile nu trebuie să aibă nimic pe numele lor”

Borcea nu și-a dorit să pună, pe numele soțiilor, niciuna dintre afacerile lui. A avut o explicație surprinzătoare.

Reclamă 4 / 0/3

Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții. Copiii au pe numele lor ceea ce trebuie, ele sunt condamnate să se poarte bine cu mine și cu copiii. Să își vadă de copiii și să fie pozitive. Eu le dau oxigenul, poți să trăiești fără oxigen, nu?

Mama este singura femeie în care am încredere totală. Mihaela a avut casa care este a copiilor, Alina are o vilă care este pe numele copiilor. Caroline are casă. Ceilalți copii au case, au cele mai bune condiții, au bone. Femeile ca să nu o ia razna nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după spun că li se cuvine„, a declarat, în trecut, Cristi Borcea.

Recomandări
  • „Război” între Valentina Pelinel și Mihaela Borcea
  • Vezi Miercuri iRoast de la 20.30 și Premiera Stand-Up Revolution de la 21.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și