Închide meniul
Foto

Fosta soție a lui Ilie Năstase a dat lovitura. Vedeta a intrat în paradisul milionarilor: „Hai, lăsați-mă!”

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2022, 18:22

Reclamă
Fosta soție a lui Ilie Năstase a dat lovitura. Vedeta a intrat în paradisul milionarilor: „Hai, lăsați-mă!”

Fosta soție a lui Ilie Năstase a dat lovitura

Brigitte, alături de Ilie Năstase / Profimedia

Fosta soție a lui Ilie Năstase a dat lovitura. Brigitte Pastramă și-a cumpărat un aparament în paradisul milionarilor. Vedeta va avea o locuință în Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brigitte e mândră de noua ei casă. Locuința fostei partenere a lui Ilie Năstase va fi gata la începutul anului viitor. Abia așteaptă să stea între milionarii din Dubai.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a dat lovitura

Acolo este doar pentru relaxare, pentru o nouă viață. Încă nu s-a ridicat (n.r invstiția în locuință), te chem să filmezi, când primesc casa. Încă nu mi-am primit nici acum avansul. Am vreo 6000 de euro să-mi recuperez de la altă firmă de unde am vrut să iau casa și m-au păcălit. Dar nu mai contează, hai…!

Hai, măi, lăsați-mă, că o să vin pe canapea la voi când o fi, nu acuma! Poate o să-mi iau și eu vreun televizor, vreun dormitor prin Dubai de banii ăia. Poate poate o să-i recuperez după ce o să cunosc și eu vreun avocat pe acolo, să mă reprezinte. Nu sunt taxe acolo, hello! E fără taxe. Acolo e paradis fiscal, plătești o singură taxă, la început, puțină”, a spus Brigitte, conform AntenaStars.

În urmă cu aproximativ o lună, fosta soție a lui Ilie Năstase era foc și pară pe faptul că a dat un avans de mii de euro pentru un apartament în Dubai, pe care nu a ajuns să-l mai cumpere și nici suma de bani nu și-a recuperat-o.

Reclamă

Brigitte a rămas văduvă după ce afaceristul Octavian Sfăt a murit, în 2002. În 2006, Brigitte s-a căsătorit cu Ovidiu Torj, de care a divorțat în 2010. Peste trei ani avea să se căsătorească cu Ilie Năstase, dar cei doi au divorțat în 2018. Un mai târziu, vedeta s-a cuplat cu Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă trăiește din afacerea primită de la Ilie Năstase

Brigitte și Florim Pastramă se întrețin acum din restaurantul pe care femeia la primit la divorțul de Ilie Năstase. Vedeta a declarat că a investit aproape 100.000 de euro în localul respectiv, ca să supraviețuiască.

„Am umplut grinzile cu verdeață, după care s-a schimbat legea. S-a dat legea că poți ține evenimente la interior cu cod QR. Când ne închideau, când ne deschideau! Am pus geamuri glinsante, am băgat încălzire. La început însă altul era proiectul. La noi în România legile se schimbă peste noapte și așa ne-a dat oportunitatea să putem investim un pic mai mult.

Reclamă 4 / 0/3

Nu aduceam noi pe o terasă două animale care costă 10.000 de dolari. Animalele astea sunt roboți, sunt animatronice și sunt foarte scumpe. A durat trei ani să vină. Sunt făcute la o fabrică afară din Europa, le-am comandat în Dubai. Sunt produse în China. Investiția am făcut-o după ce s-a schimbat legea, am investit 80-85 000 de mii. Numai scaunele au costat în jur de 10 000 de euro. Florin e bun negociator, a negociat la sânge. A fost multă muncă. Totul e făcut de mine”, a spus Brigitte Pastramă, potrivit click.ro.

Brigitte Pastramă deținea o shaormerie alături de soțul ei, Florin Pastramă, dar afacerea a ajuns la faliment din cauza pierderilor cauzate de pandemie. Cuplul avea și un „business” cu măști de protecție, dar au fost nevoiți să renunțe după ce s-a dovedit că erau contrafăcute.

Ilie Năstase, „Playboy-ul din tenis”

Britanicii de la Daily Star au scris despre fostul mare lider ATP, care s-ar fi iubit cu 2.500 de femei. ”Nasty” este descris drept ”playboy-ul din tenis”. Se spune că Nasty ”nu refuza niciodată partidele de amor în trei” și s-ar fi iubit cu mii de femei.

”Ilie Năstase a fost playboy-ul inițial al tenisului – iar fostul nr. 1 mondial a susținut odată că s-a iubit cu 2.500 de femei înainte de a-și întâlni soția. În autobiografia sa a făcut afirmația uluitoare, dar ani mai târziu a revenit asupra numărului”, au scris englezii de la Daily Star.

Curioși, englezii l-au contactat pe Ilie Năstase pentru a afla adevărul. ”Îmi plac femeile. Iubesc femeile. Este normal să iubești o femeie. Nu, nu, nu (n.r. – 2.500 de femei)! Nu au fost atât de multe. A fost exagerat pentru autobiografia mea. Au vrut un număr mare – pentru a-l face să se vândă mai bine.”

Nu știu – 300, 400? Nu le-am adunat niciodată – nu mi s-a părut bine. Cum aș putea să-mi amintesc? Oricum, ce contează – 2.500 sau 500, nu-mi vor da o medalie, nu-i așa? Și au fost multe rateuri”, a explicat ”Nasty” pentru sursa citată

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sunt titulari. Sărbătoare la Parma! 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” Vezi toate știrile
Citește și