Închide meniul

Ilie Năstase, vedetă în Anglia: ”Playboy-ul din tenis care s-a iubit cu 2.500 de femei! Nu refuza niciodată partidele de amor în trei!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 iunie 2022, 17:43

Ilie Năstase, vedetă în Anglia: ”Playboy-ul din tenis care s-a iubit cu 2.500 de femei! Nu refuza niciodată partidele de amor în trei!”

Ilie Năstase este fost lider ATP

Ilie Năstase, în timpul unui meci de tenis demonstrativ / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Ilie Năstase este vedetă în Anglia. Britanicii de la Daily Star au scris despre fostul mare lider ATP, care s-ar fi iubit cu 2.500 de femei. ”Nasty” este descris drept ”playboy-ul din tenis”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 75 de ani, Ilie Năstase, cel care a fost primul lider ATP, este la al cincilea mariaj. „Nasty” de la Roland Garros (1973) şi US Open (1972) a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt.

Ilie Năstase, vedetă în Anglia

Britanicii au scris despre biografia lui Ilie Năstase, acolo unde fostul lider ATP care ”nu refuza niciodată partidele de amor în trei” a spus că s-a iubit cu mii de femei.

”Ilie Năstase a fost playboy-ul inițial al tenisului – iar fostul nr. 1 mondial a susținut odată că s-a iubit cu 2.500 de femei înainte de a-și întâlni soția. În autobiografia sa a făcut afirmația uluitoare, dar ani mai târziu a revenit asupra numărului”, au scris englezii de la Daily Star.

Curioși, englezii l-au contactat pe Ilie Năstase pentru a afla adevărul. ”Îmi plac femeile. Iubesc femeile. Este normal să iubești o femeie. Nu, nu, nu (n.r. – 2.500 de femei)! Nu au fost atât de multe. A fost exagerat pentru autobiografia mea. Au vrut un număr mare – pentru a-l face să se vândă mai bine.”

Reclamă

Nu știu – 300, 400? Nu le-am adunat niciodată – nu mi s-a părut bine. Cum aș putea să-mi amintesc? Oricum, ce contează – 2.500 sau 500, nu-mi vor da o medalie, nu-i așa? Și au fost multe rateuri”, a explicat ”Nasty” pentru sursa citată.

Ilie Năstase, dezvăluiri despre cele 2.500 de femei

Cea mai lungă căsnicie a lui Ilie Năstase a durat 19 ani. A fost căsătorit, în 1984 şi 2003, cu Alexandra King. În biografia lui, fostul tenismen a spus că s-a iubit cu 2.500 de femei.

O englezoaică mi-a scris cartea. Era documentată pe sport, ea i-a scris-o și lui Beckham. Mereu îmi spunea că stau cu fetele, că am un fan-club. N-aveam timp să fac prostii atunci. Eram prin turnee… Aveam o casă lângă Paris și în fiecare seară povesteam cu ea câte trei ore. În ultima seară am luat o sticlă de vin roșu. 

Reclamă 4 / 0/3

Și îi zic: „Hai să fiu sincer cu tine! Ți-am tot zis că am avut 200 de femei, ba 400… Dar uite, acum mă confesez! Mi-a fost rușine de tine, dar am băut paharul ăsta de vin și îți recunosc că am avut 2.500 de femei”. „Asta am așteptat de la tine!”, mi-a zis. Și-așa a rămas! Am mințit-o. Nu se poate să ai atâtea. N-ai cum. Doar nu puteam să le număr și să le trec în computer”, a povestit Năstase la GSP.

Cum a ajuns Ilie Năstase la 2.500 de cuceriri

Ilie Năstase a vorbit despre mitul celor 2.500 de femei cu care ar fi avut relaţii. Fostul număr 1 ATP spune că de vină pentru această legendă este cea care a scris şi cartea despre David Beckham.

Eram concentrați pe tenis atunci. Minciunile astea cu 2.500… nici nu poți să bifezi atâtea. Mă enerva fata asta care a scris, e cea care i-a scris și cartea lui Beckham. Mă tot întreba de cuceriri. I-am zis ‘Doamnă, eu nu prea am avut, că am câștigat vreo 80 de turnee și nu prea îmi permiteam să fac lucruri din astea înainte de o finală’.

‘Nu, nu, că am văzut eu prin ziar, prin Anglia, că aveai clubul tău acolo, că aveai multe femei’. Zic ‘Doamnă, nu știu câte sunt. Dacă vreți, vreo 400’. Zice ‘Nuuu, că nu e bine!’. Zic ‘Doamnă, la carte nu dă bine, dar e autobiografie și înseamnă că mă minți pe mine!’.

Și într-o seară, când eram pe la sfârșitul interviului cu ea, la un pahar de vin, zic ‘Uite, m-am gândit bine și vreau să spun adevărul’. ‘Cum, care, câte au fost?’. Zic ‘2500!’. ‘Așa am vrut să aud de la tine!’. Și așa a rămas, am rămas cu 2.500, dacă așa a vrut ea să audă. De unde naiba atâtea? Nici nu poți să atingi 2.500 de femei„, a spus Ilie Năstase pentru Digi Sport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și