Închide meniul
Foto

Fosta soție a lui Ilie Năstase a plâns în hohote după ce a fost la un pas să ajungă la închisoare. Vedeta n-a mai suportat umilința la care a fost supusă. „Dumnezeu ne iubește!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2022, 17:10

Fosta soție a lui Ilie Năstase a plâns în hohote după ce a fost la un pas să ajungă la închisoare. Vedeta n-a mai suportat umilința la care a fost supusă. „Dumnezeu ne iubește!”

Fosta soție a lui Ilie Năstase a plâns în hohote după ce a fost la un pas să ajungă la închisoare

Colaj Instagram

Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, au intrat în atenția poliției după ce anul trecut au fost acuzați că au scos la vânzare măști contrafăcute. Cei doi au făcut o campanie agresivă de reclame pentru site-ul prin intermediul cărora vindeau măştile pe care le prezentau a fi a unor firme renumite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost la un pas de închisoare

Reprezentanții casei de modă Louis Vuitton solicită daune și sunt deciși să își facă dreptate în instanță. În timpul pandemiei de coronavirus, soții Pastramă au comercializat sute de măști care purtau sigla celebrei case de modă, deși nu erau unele originale.

„Încercarea pe care noi am avut-o a fost tocmai datorită faptului că Dumnezeu ne iubește. Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele toate lucrurile erau închise și am vrut să câștigăm cinstit.

Am cumpărat, conform legislației măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele. Nu ai voie să faci vinzi pentru că este interpretabil. Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără sa știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Conform Codului Penal, infracţiunea comisă de Brigitte și Florin Pastramă este pedepsită cu închisoarea şi cu amenzi de până la 150.000 de lei. ”Punerea în circulație a produselor realizate ca urmare a contrafacerii sau folosirii fără drept a obiectului unei invenții se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani”, se arată în Articolul 300.

Reclamă
Citește și:

Brigitte Pastramă era să bage în faliment restaurantul primit cadou de la Ilie Năstase

Brigitte Pastramă deținea o shaormerie alături de soțul ei, Florin Pastramă, dar afacerea a ajuns la faliment din cauza pierderilor cauzate de pandemie. Cuplul se întreține acum din restaurantul pe care femeia la primit la divorțul de Ilie Năstase. Vedeta a declarat că a investit aproape 100.000 de euro în localul respectiv, ca să supraviețuiască.

„Am umplut grinzile cu verdeață, după care s-a schimbat legea. S-a dat legea că poți ține evenimente la interior cu cod QR. Când ne închideau, când ne deschideau! Am pus geamuri glinsante, am băgat încălzire. La început însă altul era proiectul. La noi în România legile se schimbă peste noapte și așa ne-a dat oportunitatea să putem investim un pic mai mult.

Nu aduceam noi pe o terasă două animale care costă 10.000 de dolari. Animalele astea sunt roboți, sunt animatronice și sunt foarte scumpe. A durat trei ani să vină. Sunt făcute la o fabrică afară din Europa, le-am comandat în Dubai. Sunt produse în China. Investiția am făcut-o după ce s-a schimbat legea, am investit 80-85 000 de mii. Numai scaunele au costat în jur de 10 000 de euro. Florin e bun negociator, a negociat la sânge. A fost multă muncă. Totul e făcut de mine”, a spus Brigitte Pastramă, potrivit click.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Fosta soție a lui Ilie Năstase a plâns în hohote după ce a fost la un pas să ajungă la închisoare
  • Vedeta n-a mai suportat umilința la care a fost supusă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și