Închide meniul
Foto

Fosta soție a lui Ilie Năstase, anunț cutremurător: „Intri într-o depresie de nu mai știi cine ești!”

De Antena Sport
Publicat: 23 octombrie 2022, 9:29

Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, a făcut un anunț cutremurător când a fost întrebată despre diete. Femeia de 46 de ani spune că “frumusețea se duce odată cu vârsta”, iar dacă omul nu e pregătit pentru asta, riscă “să intre în depresie”.

Reclamă
Amalia Năstase a tras un semnal de alarmă în legătură cu aspectul fizic

Amalia Năstase a tras un semnal de alarmă

Amalia Năstase a fost căsătorită cu Ilie Năstase timp de 6 ani / Colaj Hepta

Amalia a dezvăluit că a slăbit 10 kilograme în mai puțin de două luni, urmând o dietă specială creată de un diabetolog. Cu toate acestea, fosta soție a lui Ilie Năstase spune că nu este obsedată după aspectul fizic.

Reclamă

Fosta soție a lui Ilie Năstase, anunț cutremurător: „Intri într-o depresie de nu mai știi cine ești!”

“Nu pot să-mi las proiectele mele ca să stau toată ziua într-o oglindă!”, a răspuns Amalia când a fost întrebată despre dietele pe care le ține.

Reclamă

Fosta soție a lui Ilie Năstase avertizează că, dacă oamenii nu acceptă că frumusețea fizică va dispărea, treptat, odată cu înaintarea în vârstă, atunci au șanse mari să intre în depresie.

“(N.r. – Cum ai reușit să slăbești?) Țineam o anumită cură de slăbire făcută de un diabetolog care împreună cu un restaurant îmi pregăteau porțiile și eu mâncam ce-mi trimiteau ei. Și a mers. Am slăbit 10 kilograme într-o lună și jumătate așa. Eu slăbesc repede. De aia nici nu-mi făc probleme că eu odată când mă apuc, slăbesc!

(N.r. – Ești obsedată de diete?) Eu am mai mult decât o talie pe lume asta, am foarte multe lucuri importante de făcut! Sunt mai mult decât kilogramele mele. E drăguț să fii slab, dar nici nu pot să-mi las proiectele mele să stau toată ziua într-o oglindă să mă măsor și să țin diete! Nu mă duc la nebuni cu talia, cu măsuratul, nu stau toată ziua pe cântar, pentru că sunt mai mult decât atât!

Frumusețea fizică se duce cu vârsta și intri într-o depresie de aia de nu știi cine mai ești! Tu erai acea fată frumoasă trasă prin inel și dintr-o dată nu mai ești și nu știi cine mai ești! Trebuie să fii și altceva decât asta”, a spus Amalia Năstase, pentru Click.

Cum a slăbit Amalia Năstase 30 de kilograme renunţând la un singur aliment

Amalia Năstase este deja expertă în cure de slăbit. În urmă cu doi ani, fosta soție a lui „Nasty” a dezvăluit că a dat jos 30 de kilograme, renunțând la consumul de zahăr.

„La un moment dat am zis că nu se mai poate. ”Asta e. Am ajuns ca alea de te întâlnești cu ele pe stradă, erau bibelou, și zici Doamne, ce li s-a întâmplat.

Asta e, sunt una dintre ele și nu am ce să fac. Dar după tot eu am zis: Cum, eu nu pot? Ba pot. Pe mine mă dureau genunchii, mă dureau coatele… de la apa reținută. (…) Mâncarea asta pe care o poftești nu este totul în viața ta.

Trebuie să te gândești că sunt oameni care sunt forțați să facă asta, că altfel mor, și atunci trebuie să te gândești că tu nu ai vrea să fii acolo și că ți-a dat Dumnezeu oportunitatea să te schimbi tu, fără să te oblige cineva”, a povestit Amalia, citată de playtech.ro.

Amalia Năstase a fost căsătorită cu fostul mare jucător de tenis timp de 6 ani, în perioada 2004-2010.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea