Închide meniul
Foto

Fosta soție a lui Ilie Năstase, în pragul depresiei după ce a fost părăsită din nou. Mesajul disperat al vedetei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2022, 17:32

Fosta soție a lui Ilie Năstase, în pragul depresiei după ce a fost părăsită din nou. Mesajul disperat al vedetei

Ilie Năstase și Brigitte au fost căsătoriți

Colaj cu Ilie Năstase și Brigitte / Hepta

Brigitte, fosta soție a lui Ilie Năstase, e cu nervii la pământ după ce a fost părăsită și de actualul soț, Florin Pastramă. Vedeta postează fel de fel de mesaje pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au fost căsătoriți timp de trei ani, dar iubirea lor s-a sfârșit la fel de repede precum a început. Femeia a ajuns să posteze pasaje religioase în mediul online. Fanii se întreabă când va veni răbufnirea supremă la adresa lui Florin Pastramă.

Fosta soție a lui Ilie Năstase, Brigitte, a ajuns în pragul depresiei

„Dar iată că voi vă hrăniti cu nădejdi înșelătoare, care nu slujesc la nimic. Cum? Furați, ucideți, preacurviti, jurați strâmb, aduceți tâmâle lui Baal, mergeți după alți dumnezei pe care nu-i cunoașteți… Și apoi veniți să vă infătisati înaintea Mea, în Casă această peste care este chemat Numele Meu, și ziceți: ‘Suntem izbăviți!’, că iarăși să faceți toate aceste urâciuni! Este Casă această, peste care este chemat Numele Meu, o pesteră de tâlhari înaintea voastră? Eu însumi văd lucrul acesta” zice Domnul.

Tu ești prea drept, Doamne, că să mă cert cu Ține; vreau totuși să Te întreb asupra orânduirilor Tale. Pentru ce propaseste calea celor răi și toți mișeii trăiesc în pace?”, a scris Brigitte, pe contul ei de Instagram, conform spynews.ro.

Brigitte a rămas văduvă după ce afaceristul Octavian Sfăt a murit, în 2002. În 2006, Brigitte s-a căsătorit cu Ovidiu Torj, de care a divorțat în 2010. Peste trei ani avea să se căsătorească cu Ilie Năstase, dar cei doi au divorțat în 2018. Un mai târziu, vedeta s-a cuplat cu Florin Pastramă.

Reclamă

Brigitte și Florin Pastramă au fost aproape să ajungă împreună la închisoare

Brigitte și Florin Pastramă au fost aproape să ajungă la închisoare din caua afacerii ilegale cu măști contrafăcute. S-au făcut percheziții acasă la fosta soţie a lui Ilie Năstase, iar pe numele ei şi a soţului Florin Pastramă au fost emise mandate de aducere.

Potrivit Fanatik, cei doi s-ar fi autodenunţat, practic, după ce au făcut o campanie agresivă de reclame pentru site-ul prin intermediul cărora vindeau măştile pe care le prezentau a fi a unor firme renumite. De altfel, poliţiştii i-au anunţat pe Brigitte Pastramă şi pe Florin Pastramă să fie cât mai sinceri la audieri, pentru că au împotriva lor dovezi solide.

Fosta soţie a lui Ilie Năstase a mai ajuns după gratii şi la începutul anilor 2000. Brigitte a fost acuzată de tâlhărie şi a primit 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare. A fost eliberată condiţionat după doi ani.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Năstase, „Playboy-ul din tenis”

Britanicii de la Daily Star au scris despre fostul mare lider ATP, care s-ar fi iubit cu 2.500 de femei. ”Nasty” este descris drept ”playboy-ul din tenis”. Se spune că Nasty ”nu refuza niciodată partidele de amor în trei” și s-ar fi iubit cu mii de femei.

”Ilie Năstase a fost playboy-ul inițial al tenisului – iar fostul nr. 1 mondial a susținut odată că s-a iubit cu 2.500 de femei înainte de a-și întâlni soția. În autobiografia sa a făcut afirmația uluitoare, dar ani mai târziu a revenit asupra numărului”, au scris englezii de la Daily Star.

Curioși, englezii l-au contactat pe Ilie Năstase pentru a afla adevărul. ”Îmi plac femeile. Iubesc femeile. Este normal să iubești o femeie. Nu, nu, nu (n.r. – 2.500 de femei)! Nu au fost atât de multe. A fost exagerat pentru autobiografia mea. Au vrut un număr mare – pentru a-l face să se vândă mai bine.”

Nu știu – 300, 400? Nu le-am adunat niciodată – nu mi s-a părut bine. Cum aș putea să-mi amintesc? Oricum, ce contează – 2.500 sau 500, nu-mi vor da o medalie, nu-i așa? Și au fost multe rateuri”, a explicat ”Nasty” pentru sursa citată

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și