Închide meniul
Foto

Fosta soţie a lui Ilie Năstase, investiţie uriaşă: „Am vrut ceva pentru mine! Am muncit toată noaptea!”

Publicat: 29 septembrie 2022, 16:47

Reclamă
Fosta soţie a lui Ilie Năstase, investiţie uriaşă: „Am vrut ceva pentru mine! Am muncit toată noaptea!”

Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie de militar are

Ilie Năstase, în timpul unui eveniment / Hepta

Fosta soţie a lui Ilie Năstase, investiţie uriaşă. Brigitte Pastramă şi-a luat casă de 400.000 de euro în Dubai. Fosta soţie a lui Ilie Năstase şi-a luat şi o maşină electrică de peste 100.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brigitte Pastramă a dezvăluit că a făcut o investiţie uriaşă în Dubai, de peste jumătate de milion de euro.

Fosta soţie a lui Ilie Năstase, investiţie uriaşă

Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine, am vrut să am ceva al meu unde să pot evada, să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie.

Este o casă cu 2 dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din Romania. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din suma, urmând că peste 5 luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata.

Era o achiziție pe care mi o doream de mult și a venit acum. Am terminat un leasing și am luat un altul, am trei mașini acum. Poate trimit una chiar un Dubai. Asta nouă e electrică, a costat 150.000 de euro. E normal că dacă muncești atât să-ți faci și cadouri. Știi la cât am plecat de la lucru azi? Am muncit țoată noaptea și la 6 dimineața am plecat spre casă. Am dormit doar 3 ore„, a spus Brigitte Patramă pentru click.ro.

Reclamă
Reclamă

Brigitte Pastramă era să bage în faliment restaurantul primit cadou de la Ilie Năstase

Brigitte Pastramă, fosta soție a lui Ilie Năstase, a trecut prin momente dificile din cauza pandemiei de Covid-19 și a ajuns la faliment cu toate afacerile. Singura care a rămas în picioare este tocmai cea pe care a primit-o de la fostul mare tenismen, la procesul de divorț.

Brigitte Pastramă deținea o shaormerie alături de soțul ei, Florin Pastramă, dar afacerea a ajuns la faliment din cauza pierderilor cauzate de pandemie. Cuplul avea și un „business” cu măști de protecție, dar au fost nevoiți să renunțe după ce s-a dovedit că erau contrafăcute.

Brigitte și Florim Pastramă se întrețin acum din restaurantul pe care femeia la primit la divorțul de Ilie Năstase. Vedeta a declarat că a investit aproape 100.000 de euro în localul respectiv, ca să supraviețuiască.

Reclamă

„Am umplut grinzile cu verdeață, după care s-a schimbat legea. S-a dat legea că poți ține evenimente la interior cu cod QR. Când ne închideau, când ne deschideau! Am pus geamuri glinsante, am băgat încălzire. La început însă altul era proiectul. La noi în România legile se schimbă peste noapte și așa ne-a dat oportunitatea să putem investim un pic mai mult.

Nu aduceam noi pe o terasă două animale care costă 10.000 de dolari. Animalele astea sunt roboți, sunt animatronice și sunt foarte scumpe. A durat trei ani să vină. Sunt făcute la o fabrică afară din Europa, le-am comandat în Dubai. Sunt produse în China. Investiția am făcut-o după ce s-a schimbat legea, am investit 80-85 000 de mii. Numai scaunele au costat în jur de 10 000 de euro. Florin e bun negociator, a negociat la sânge. A fost multă muncă. Totul e făcut de mine”, a spus Brigitte Pastramă, potrivit click.ro.

Brigitte a rămas văduvă după ce afaceristul Octavian Sfăt a murit, în 2002. În 2006, Brigitte s-a căsătorit cu Ovidiu Torj, de care a divorțat în 2010. Peste trei ani avea să se căsătorească cu Ilie Năstase, dar cei doi au divorțat în 2018. Un mai târziu, vedeta s-a cuplat cu Florin Pastramă.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 1 oct.

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03 1 oct.

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:26

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

23:15

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”
Citește și