Închide meniul
Foto

Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie spectaculoasă. Cum se relaxează alături de noua iubită a lui Luca Reghecampf

Reclamă

Publicat: 11 august 2021, 11:37

Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie spectaculoasă. Cum se relaxează alături de noua iubită a lui Luca Reghecampf

Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie spectaculoasă

Colaj Facebook / Hepta

Luca Reghecampf nu a venit singur la hotelul de cinci stele din Tirol. A fost însoțit de noua lui iubită, fosta gimnastă Asiana Peng. Cei doi și-au oficiat astfel relația, iar imaginile postate de ei au primit mii de aprecieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie spectaculoasă

Mariana Pfeiffer a ales să sărbătorească într-un resort de lux, care are o vedere panoramică la munții Alpi. Este un cunoscut centru spa & wellness pentru milionarii Europei. De altfel, Mariana a și postat o imagine impresionantă alături de Luca și Asiana. Se pare că aceștia tocmai se bucuraseră de o ședință de masaj.

Luca Reghecampf este fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, din căsnicia cu Maria Pfeiffer. Tânărul locuieşte în Germania cu mama sa, Mariana Pfeiffer, însă îşi vizitează des şi tatăl în România. De altfel, Luca Reghecampf are o relaţie foarte bună cu mama sa vitregă, Anamaria Prodan, dar şi cu fiicele acesteia.

Relaţia dintre fosta gimnastă şi Luca a fost confirmată, zilele trecute, de mama fetei. Un scandal cu antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang au împiedicat-o pe Asiana Peng să ajungă la Jocurile Olimpice de acum 5 ani.

Reclamă

Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a spus Silvana Peng.

Anamaria Prodan a recunoscut că l-a divorţat pe Laurențiu Reghecampf de Mariana Pfeiffer

În trecut, Anamaria Prodan a recunoscut că ea l-a despărţit pe Laurenţiu Reghecampf de fosta sa soţie.

Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: ‘ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!’

Reclamă 4 / 0/3

Niciodată nu voi divorţa şi nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic„, spunea Anamaria Prodan acum câteva luni.

Recomandări
  • Marian Pfeiffer și Laurențiu Reghecampf au fost căsătoriți 13 ani
  • Luca Reghecampf este într-o relație cu Asiana Peng

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și