Închide meniul
Foto

Fostul iubit al celei mai cunoscute amante din România, dezvăluiri fără precedent: „Eu întrețin 15-20 de oameni”

Publicat: 24 octombrie 2022, 17:46

Reclamă
Fostul iubit al celei mai cunoscute amante din România, dezvăluiri fără precedent: „Eu întrețin 15-20 de oameni”

Calvarul prin care a trecut Vica Blochina

Vica Blochina / Foto: Instagram

Fostul iubit al celei mai cunoscute amante din România, dezvăluiri fără precedent. Acesta a avut o relaţie de 16 ani cu Vica Blochina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă este o prezenţă discretă în spaţiul public în ceea ce priveşte viaţa personală. Totuşi, fostul selecţioner al României a vorbit despre banii pe care îi are, dar şi pe ce îi cheltuie. Victor Piţurcă este considerat unul dintre cei mai bogaţi foşti fotbalişti români, deşi acesta susţine contrariul.

Fostul iubit al celei mai cunoscute amante din România, dezvăluiri fără precedent

De unde atâția bani? Ce, eu am banii lui Mircea Lucescu? Am antrenat eu 10 – 12 ani pe Șahtior Donețk? Eu am câștigat bani în acei doi ani când am antrenat în Arabia Saudită.

Bine, am câștigat și cât am fost la Federația Română de Fotbal, dar… Eu întrețin 15-20 de oameni. Am o familie mare, dacă n-aș fi eu ar fi greu. Nu, nu pot să spun că sunt mare bogat„, a spus Victor Piţurcă la podcastul Tare de tot.

Vica Blochina, dezvăluire despre băiatul lui Victor Piţurcă

Edan, băiatul de 14 ani pe care Vica Vlochina îl creşte după relaţia amoroasă cu Victor Piţurcă, a surprins pe toată lumea. „Îmi doresc să fiu ca tata”, e mesajul pe care Edan i l-a transmis mamei sale.

Reclamă

„”Eu îmi doresc să fiu ca tata”, copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis ”Cum așa?”, mi-a zis ”Tati e foarte disciplinat”.

Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a spus Blochina, citată de wowbiz.ro.

Victor Piţurcă a refuzat iniţial să îl recunoască pe micul Edan. El a solicitat efectuarea testelor ADN. Piţurcă ar fi făcut acest lucru doar ca să o jignească pe Blochina, fiind convins că Edan este fiul lui pentru că îi semnăna prea mult.

Reclamă 4 / 0/3

Vica Blochina: „Mi-au plăcut oamenii cu bani!”

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare.

Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele.

Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Vica Blochina face eforturi mari pentru a-și păstra tinere trăsăturile feței. Vedeta nu se ferește să anunțe, pe rețelele de socializare, care este fiecare procedură prin care a trece.

Vica are, printre altele, injecții cu botox, injecții cu acid hialuronic, acid hialuronic în buze, o rinoplastie (operație estetică la nivelul nasului) și o augumentare mamară.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și