Închide meniul

FOTO | Colegă cu Monica Columbeanu la prezentările de modă, viitoarea soție a lui Răzvan Burleanu este o o frumusețe răpitoare. Cei doi și-au amânat nunta din cauza pandemiei

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2020, 6:04 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:42

Reclamă
FOTO | Colegă cu Monica Columbeanu la prezentările de modă, viitoarea soție a lui Răzvan Burleanu este o o frumusețe răpitoare. Cei doi și-au amânat nunta din cauza pandemiei

Profimedia

Răzvan Burleanu este președintele FRF

Răzvan Burleanu și Anamaria Tulumb formează un cuplu de ani de zile. Cei doi au împreună o fetiță, care s-a născut chiar în acest an, de Florii. Burleanu și Anamaria Tulumb aveau programată nunta în acest an, dar au amânat-o din cauza pandemiei de coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi se cunosc încă din liceu, așa cum a dezvăluit tatăl președintelui Federației Române de Fotbal.

"Am o nepoată, o fetiță născută chiar de Florii. E o bijuterie. Nu am văzut-o în realitate, nu am avut cum, cu coronavirusul ăsta. Dar am văzut-o pe telefon. Dacă nu era pandemia asta, la București mă găseai acum. Pactic, ei sunt deja căsătoriți, se cunosc de pe băncile liceului, sunt de atunci împreună!”, spunea în primăvară Gică Burleanu, tatăl șefului de la FRF.

Cine este Anamaria Tulumb, viitoarea soție a lui Răzvan Burleanu

Ca și Răzvan Burleanu, Anamaria Tulumb este din Bacău. Cei doi se cunosc încă din liceu. Anamaria Tulumb a cochetat și cu prezentările de modă, scrie Libertatea. ”Prima Doamnă” de la FRF a fost colegă de podium și cu Monica Columbeanu. Are în palmares şi un titlu de ”Miss Boboc”.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:05 3 oct.

Mohamed Salah, record impresionant la Liverpool! E primul jucător din istoria „cormoranilor” care reuşeşte asta

23:55

Surprize uriaşe în Champions League! Real Madrid şi Bayern, învinse! Juventus, remontada în inferioritate! Rezultatele serii

23:43

Arbitrul Radu Petrescu, făcut praf de fanii lui Aston Villa: „Cel mai bun jucător al lui Bayern!”. A stârnit controverse uriaşe!

23:07

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

22:29

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

22:17

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 3 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK 6 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”
Citește și