Închide meniul

FOTO | Cum arată primul soţ al Anamariei Prodan şi în ce relaţii a rămas cu vedeta din România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2021, 14:29 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

FOTO | Cum arată primul soţ al Anamariei Prodan şi în ce relaţii a rămas cu vedeta din România

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a fost căsătorită cu Tibi Dumitrescu

Anamaria Prodan şi Tiberiu Dumitrescu au fost căsătoriţi între 1998 şi 2007.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe primul l-am cunoscut…e o poveste ciudată. L-am cunoscut în club, n-am avut o asemenea aplecare către baschet, venise în România, fusese logodnicul unei prietene bune şi viaţa a făcut ca fostul meu prieten să rămână cu domnişoara şi logodnicul cu mine”, a povestit Anamaria Prodan pentru Telekom Sport.

Tibi Dumitrescu este stabilit în SUA, unde se ocupă de o academie de baschet. Sarah, una dintre cele două fete pe care le are cu Anamaria Prodan, îi calcă pe urme. 

Sarah îi calcă pe urme lui Tibi Dumitrescu

Sarah Dumitrescu Reghecampf, 21 de ani, a debutat pe 1 noiembrie 2019 în baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul nivel înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet însă aceasta este a doua accidentare gravă după ruptura de ligamente încrucişate la celălalt genunchi.

"Și-a operat genunchiul, s-a accidentat la celălalt genunchi. Totul a decurs perfect, operația a fost foarte ok, genunchiul arată foarte bine. Anul ăsta a venit cu multe nenorociri, sperăm să fie mai bine la anul.

Reclamă

Acum 3 săptămâni, în timpul meciului, a sărit și și-a rupt și celălalt genunchi, exact ca prima dată. E ok, acum o să fie ambii genunchi perfecți și fata mea o să zburde", a declarat impresarul Anamaria Prodan, mama baschetbalistei, pentru playtech.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și