Închide meniul

FOTO | Cum arată primul soţ al Anamariei Prodan şi în ce relaţii a rămas cu vedeta din România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2021, 14:29 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

FOTO | Cum arată primul soţ al Anamariei Prodan şi în ce relaţii a rămas cu vedeta din România

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a fost căsătorită cu Tibi Dumitrescu

Anamaria Prodan şi Tiberiu Dumitrescu au fost căsătoriţi între 1998 şi 2007.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe primul l-am cunoscut…e o poveste ciudată. L-am cunoscut în club, n-am avut o asemenea aplecare către baschet, venise în România, fusese logodnicul unei prietene bune şi viaţa a făcut ca fostul meu prieten să rămână cu domnişoara şi logodnicul cu mine”, a povestit Anamaria Prodan pentru Telekom Sport.

Tibi Dumitrescu este stabilit în SUA, unde se ocupă de o academie de baschet. Sarah, una dintre cele două fete pe care le are cu Anamaria Prodan, îi calcă pe urme. 

Sarah îi calcă pe urme lui Tibi Dumitrescu

Sarah Dumitrescu Reghecampf, 21 de ani, a debutat pe 1 noiembrie 2019 în baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul nivel înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet însă aceasta este a doua accidentare gravă după ruptura de ligamente încrucişate la celălalt genunchi.

"Și-a operat genunchiul, s-a accidentat la celălalt genunchi. Totul a decurs perfect, operația a fost foarte ok, genunchiul arată foarte bine. Anul ăsta a venit cu multe nenorociri, sperăm să fie mai bine la anul.

Reclamă

Acum 3 săptămâni, în timpul meciului, a sărit și și-a rupt și celălalt genunchi, exact ca prima dată. E ok, acum o să fie ambii genunchi perfecți și fata mea o să zburde", a declarat impresarul Anamaria Prodan, mama baschetbalistei, pentru playtech.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și