Închide meniul

FOTO | Imagini inedite cu Cristi Borcea şi Valentina Pelinel. Cum şi-a surprins omul de afaceri soţia de Dragobete. "Iubiți și bucurați-vă de viață"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 februarie 2021, 17:19

FOTO | Imagini inedite cu Cristi Borcea şi Valentina Pelinel. Cum şi-a surprins omul de afaceri soţia de Dragobete. "Iubiți și bucurați-vă de viață"

Instagram Valentina Pelinel

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au sărbătorit Dragobetele la malul mării

Borcea a ţinut să îşi surprindă soţia. De Ziua Îndrăgostiţilor a dus-o la mare. Cei doi s-au pozat într-o ipostază romantică în staţiunea Olimp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, romantici la malul mării

"Odată ce marea te-a prins în mrejele sale, te ține în rețeaua ei de miracole pentru totdeauna”, a scris Valentina Pelinel pe Instagram.

Cristi Borcea a uitat de afaceri şi a surprins-o pe Valentina Pelinel de Dragobete

Borcea spune că a uitat de orice afacere pentru a-şi bucura soţia. "Știam că Valentinei îi place marea, în orice sezon, astfel că a fost o surpriză ușor de realizat. Am lăsat afacerile deoparte câteva zile pentru a mă relaxa cu doamna mea. Iubiți și bucurați-vă de viață!", a spus Borcea pentru Libertatea

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

Reclamă

Cristi Borcea, în vârstă de 51 de ani, este căsătorit cu fostul fotomodel, Valentina Pelinel, în vârstă de 40 de ani, din 2018. Soţia omului de afaceri a dezvăluit secretul mariajului lor. "Întotdeauna ne rezervăm timp doar pentru amândoi, chiar și seara, chiar dacă venim obosiți acasă. Avem locuri în care plecăm doar amândoi. La vară, ne vom muta în stațiunea Olimp. La munte, avem un loc foarte drăguț, la o cabană, în munți, unde nu vezi multe persoane”, a spus Valentina Pelinel pentru Antena Stars.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și