Închide meniul

FOTO | Vera Wang, apariţie incredibilă de sărbători! Cum s-a îmbrăcat femeia de 71 de ani care arată ca o adolescentă

Antena Sport Publicat: 28 decembrie 2020, 10:47 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
FOTO | Vera Wang, apariţie incredibilă de sărbători! Cum s-a îmbrăcat femeia de 71 de ani care arată ca o adolescentă

Instagram Vera Wang

Vera Wang are 73 de ani şi o avere de sute de milioane / Sursa foto: Instagram

Vera Wang a avut o ţinută incendiară de Crăciun, perfect asortată cu decorul. Astfel, creatoarea de modă a apărut în fața prietenilorsăi virtuali de pe Instagram într-un compleu extrem de provocator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În partea de sus, creatoarea de modă poartă un top negru scurt, care îi lasă la vedere abdomenul plat.Ținuta este completată de o fustă lungă de culoare mov cu volănașe și o pereche de cizme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Secretul dezvăluit de Vera Wang. La 71 de ani, arată ca o adolescentă

Pentru a arăta ca o adolescentă, la 71 de ani, fosta patinatoare ţine cont de nişte principii de viaţă, atunci când vorbim despre sport şi mâncare.

Wang, care are acum o avere de 630 de milioane de dolari, merge foarte mult cu bicicleta, în cartierul unde locuieşte şi face exerciţii cu greutăţi mici, de două-trei kilograme, anunţă Bazaar US.

Când vine vorba de mâncare, Vera ne-a dat asigurări că nu sare nicio masă. Dimineaţa nu lipsesc cerealele, iar la prânz se axează pe mâncare chinezească. Seara, "o baie foarte fierbinte mă face să uit de toate", recunoaşte Vera.

Reclamă
Reclamă

Încă un lucru important dezvăluit de Vera: nu bea decât apă plată. Cel mai greu i-a fost să renunţe la sucurile acidulate. Toate acestea l-au făcut pe un internaut să rămână cu gura căscată: "Cum să ai 71 de ani şi să arăţi aşa. OMG".

Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:23

Ianis Hagi, cerut din nou la prima echipă după ce Rangers s-a chinuit acasă: „De ce să nu-l alegi pe el?”

18:14

LIVE VIDEOFC Porto – Arouca, în AntenaPLAY (20:00). Famalicao – Nacional se joacă ACUM! Spectacol total în Liga Portugal

18:01

„Un tâlhar!” Andrei Nicolescu, făcut praf de Cornel Dinu: „Compromite istoria lui Dinamo”. Atac fără precedent al „Procurorului”

17:59

Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon

17:39

Noi detalii despre starea lui Mircea Rednic, după ultimele probleme de sănătate! Ce se întâmplă cu antrenorul de la UTA

17:31

Manuel Neuer, săgeţi către Thomas Tuchel! Ce schimbări a adus Vincent Kompany la Bayern Munchen: „Este ceva diferit”

1 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 2 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 3 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 4 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”
Citește și