Închide meniul

Francezii, uimiți de experiența lui Dan Savenco. ”A fost trimis în Ferentari. Nu va uita ușor Aleea Livezilor”

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2020, 13:57

Reclamă
Francezii, uimiți de experiența lui Dan Savenco. ”A fost trimis în Ferentari. Nu va uita ușor Aleea Livezilor”

GSP

Dan Savenco a patrulat prin Ferentari

După ce au explicat cum a ratat Dinamo super-dubla cu PSG, francezii au anunțat cum faptul că CS Dinamo ține de MAI a făcut ca unii dintre sportivi să îmbrace uniforma de Poliție. Aceștia au fost uimiți de schimbarea radicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”A fost trimis în Ferentari, unul din cele mai dificile cartiere din capitala României. El nu va uita curând experiența trăită pe Aleea Livezilor. El chiar spunea că `este ca o favelă`”, au scris cei de la letelegramme.fr.

Dan Savenco: ”Am ajuns pe celebra Alee a Livezilor. Omule, e favelă!”

Handbalistul celor de la Dinamo a nimerit într-unul dintre cele mai rău-famate cartiere din București: Ferentari.

”Am o săptămână ca polițist deja. Și, bineînțeles, am ajuns pe celebra Alee a Livezilor. Omule, e favelă! Nu poți să-ți închipui exact, nu poți să descrii în cuvinte, uitați-vă pe net și apoi înmulțiți cu o sută ca să vă dați seama de realitate. Când am intrat pe stradă, am văzut șobolani mai mari ca o mâță. Am văzut ce nu credeam că există și ceea ce nu cred că o să mai văd în viață.

Te înfurii, ți-e milă, ți-e teamă, ți-e scârbă, sunt atâtea sentimente ce te năpădesc. Vrei să ajuți, vrei să fugi, nu-ți vine să crezi, dar e un coșmar real. Ceea ce vedeți la TV din filmele americane, din ghetouri, sau viața la țară, în zone sărace. E pistol cu apă, pe lângă ce e în Aleea Livezilor”, a spus Dan Savenco, cu o săptămână în urmă.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și