Închide meniul

Francezul care a luat premiul Nobel pentru descoperirea HIV, noi declarații controversate! Cum va dispărea Coronavirusul

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 29 aprilie 2020, 8:58

Francezul care a luat premiul Nobel pentru descoperirea HIV, noi declarații controversate! Cum va dispărea Coronavirusul

Wordpress

Luc Montagnier, noi declarații despre coronavirus

Luc Antoine Montagnier consideră că pandemia se poate încheia natural, deoarece virusul este unul artificial iar astfel de viruși nu rezistă mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-o emisiune la CNews, francezul a făcut mai multe declarații șocante. Mai întâi a spus că virusul a fost creat artificial în laborator, după ce mai multe secvențe ale virusului HIV au fost descoperite în ADN-ul COVID. Acesta a spus că cel mai probabil, scopul a fost găsirea unui vaccin pentru HIV, dar lucrurile au scăpat de sub control.

Apoi, Luc Antoine Montagnier a spus că virusul va dispărea de la sine. 

”Un virus natural poate rezista foarte mult timp, dar unul artificial nu este la fel de puternic. Natura iubește lucrurile… naturale! Când ai un virus artificial, acesta nu este tolerat bine de natură, va deveni din ce în ce mai slab de la sine”, a spus acesta.

Declarațiile sale au fost criticate de oamenii de știință. Jean-Francois Delfraissy, cel care conduce Consiliul de Știință din Franța, a declarat că teoriile acestuia nu au legătură cu știința, și sunt pure speculații.

Reclamă

Olivier Schwartz, directorul Institutului Pasteur, a declarat de asemenea că virusul nu a fost creat în laborator, ci face parte dintr-o familie mai mare de viruși.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat Vezi toate știrile
Citește și