Închide meniul

Gabriel Enache, executat silit! Fosta soţie a câştigat procesul. Suma pe care trebuie s-o plătească rezerva celor de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 decembrie 2020, 5:37 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Gabriel Enache, executat silit! Fosta soţie a câştigat procesul. Suma pe care trebuie s-o plătească rezerva celor de la FCSB

Hepta

Gabriel Enache are probleme cu legea

Enache a divorţat de fosta soţie, în 2017, căsătorindu-se apoi cu Lena Rohozneanu, fost model Playboy. Mădălina însă l-a acţionat în judecată şi, conform gsp.ro, va primi 110.000 de lei (22.000 de euro) de la fotbalistul de la FCSB. Aceasta reprezintă pensia alimentară neplătită în 2017 şi 2018. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă această sumă, fundaşul lateral e obligat să plătească şi o pensie alimentară lunară reprezentând o optime din venituri (1.250 de euro), până la majoratul fetiţei lor. 

Astfel, Enache va trebui să plătească puţin peste două salarii lunare pentru a scăpa de poprire. El câştigă 10.000 de euro. Jucătorul de 30 de ani se va alege cu conturile poprite dacă nu va respecta decizia luată de oamenii legii. 

Gabriel Enache are o afacere profitabilă

Gabriel Enache e înnebunit după haine! Nu mai are șifoniere în care să le țină. El și-a deschis și o linie de îmbrăcăminte, iar pe timp de criză vinde online.

Ideea afacerii cu haine e una de familie. Dacă se lasă de fotbal, Enache poate trăi din colecția personală de haine!

Reclamă

"Am discutat împreună cu Lena și am ajuns la ideea: da, haide să încercăm. Îmi place foarte mult să mă îmbrac bine, să mă simt eu bine în pielea mea. Și îmi place foarte mult ceea ce facem", a reacționat jucătorul.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și