Închide meniul

Gabriel Toncean, vacanţă de coşmar pe litoralul românesc. „Mai scump ca în Dubai sau Miami”. Soţia şi cei trei copii ai săi au făcut enterocolită

Reclamă

Publicat: 20 august 2021, 16:42

Gabriel Toncean, vacanţă de coşmar pe litoralul românesc. „Mai scump ca în Dubai sau Miami. Soţia şi cei trei copii ai săi au făcut enterocolită

Gabriel Toncean, vacanţă de coşmar pe litoralul românesc

Facebook Gabriel Toncean

Culturistul a avut o reacţie categorică pe reţelele sociale. A explicat că, după ce a stat 13 ore în trafic, a ajuns cu băiatul său direct la spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Toncean, vacanţă de coşmar pe litoralul românesc

Trei copii are Gabriel Toncean: Maura (10 ani), Eric (4 ani) şi Amelia Raisa (2 luni). Cu toţii au avut de suferit.

Toxinfecție alimentară, 13 ore în trafic, prețuri mai mari ca în Dubai și multă gălăgie. Asta a fost experiența noastră pe litoralul românesc.

Am călătorit mult, dar nicăieri, nici măcar în Dubai, Miami sau Nisa nu am găsit prețuri la fel de mari ca pe litoralul românesc. Și asta nu este principala problemă.

Reclamă

Pe lângă faptul că mâncarea este scumpă, mai este și proastă. Cei 3 copii, dar și soția, s-au întors acasă cu enterocolită. Cu băiatul am ajuns chiar la urgență, pentru perfuzii, din cazua vărsăturilor repetate.

Pe plajă am fost deranjați în continuu de vânzătorii ambulanți. Nu puteai să te odihnești 30 de minute, fără să apară lângă tine un samsar care urla pentru a-și promova covrigii, porumbul, nămolul sau pozele cu ponei.

Colac peste pupăză, la întoarcere am stat 13 ORE în trafic, pentru a parcurge 600 de kilometri.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mi-am imaginat că după 30 de ani de la Revoluție, nu doar că România nu s-a dezvoltat atât de mult pe cât ar fi fost normal, ci, în unele aspecte, chiar am regresat.

  • Este inadmisibil să petreci 2 zile din concediu pe drum, pentru a ajunge la mare!
  • Este inadmisibil să te întorci din concediu bolnav, din cauza lipsei controalelor!
  • Este inadmisibil ca plaja să fie plină de comercianți ilegali!
  • Este inadmisibil să cheltui mai mult pe un concediu la Marea Neagră, decât pentru un sejur de 7 nopți, cu zbor inclus, în Maldive!
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și