Închide meniul
Foto

George Simion a cerut donaţii uriaşe pentru nunta lui cu Ilinca Munteanu. Cadoul de două tone de la Gigi Becali este doar începutul!

Antena Sport Publicat: 20 august 2022, 18:56

George Simion şi viitoarea soţie, Ilinca

Unde poate să îşi ducă George Simion soţia în luna de miere

George Simion şi viitoarea soţie, Ilinca / Instagram georgesimion.oficial

  • George Simion face ultimele pregătiri pentru nunta cu 15.000 de invitaţi
  • Ce donaţii aşteaptă pentru evenimentul din comuna Măciuca

George Simion a cerut donaţii uriaşe pentru nunta cu Ilinca Munteanu, de pe 27 august. Cu o săptămână înainte de evenimentul la care sunt aşteptaţi 15.000 de invitaţi, din comuna Măciuca, liderul AUR i-a anunţat pe fanii săi că mai are nevoie de peste 2.000 de kilograme de legume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a oferit să îi trimită, drept cadou de nuntă, două tone de brânză. Chiar dacă s-a înfuriat când a aflat că Simion a declarat că FCSB nu e Steaua, latifundiarul din Pipera a precizat că se va ţine de cuvânt.

Donaţii uriaşe cerute de George Simion pentru nunta cu Ilinca Munteanu

Liderul AUR a anunţat că îşi doreşte să găsească legume româneşti pentru nunta lui. Are nevoie de cantităţi uriaşe.

Reclamă

Vreau ca legumele de la nunta mea să fie din România! Recomandați-mi producători români.

Îmi trebuie: 300 kg ardei gras roșu, 300 kg ardei gras verde, 300 kg ardei gras galben, ciuperci champinions mici 250 kg, dovlecel 200 kg, 200 kg ceapa roșie, 250 kg ceapa galbenă, pătrunjel 50 kg, mărar 30 kg, roșii 100 kg, morcovi 250 kg„, a scris George Simion pe contul său de Facebook.

Reclamă

Potrivit fanatik.ro, cea mai mare parte a mâncării care va fi servită nuntaşilor vine din donaţii. Toate cheltuielile se ridică la sute de mii de lei. Nunta va fi fără bani în plic şi cu 42 de perechi de naşi.

Nu sunt foarte mari cheltuielile, sau nu așa mari pe cât par, nu va fi un meniu extraordinar de complex. Vor fi grătare, va fi bere la pahar, vin… Totul e gândit ca o petrecere câmpenească.

Au fost foarte mulți oameni și foarte multe companii care au vrut să ofere produse alimentare pentru eveniment, iar din punctul ăsta de vedere lucrurile s-au optimizat foarte bine. Mai sunt și donații ale prietenilor apropiați, ale nașilor, sunt 42 de nași totuși la nuntă”, a precizat unul dintre organizatori pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Cât poate costa cadoul de două tone pe care Gigi Becali i l-a făcut lui George Simion

Cadoul lui George Simion este mai costisitor decât poate părea. Preţul acestei cantităţi de brânză este peste 10.000 de euro. Însă Becali nu îi ia niciun ban liderului AUR. Patronul de la FCSB a spus că nu este o sumă atât de mare pentru el.

Nu e un efort pentru mine, nu e mare lucru. În plus, băiatul (George Simion, n. red.) îmi place, e patriot, sigur e patriot, nu știu cât e de bun, dar măcar e patriot”, a spus Gigi Becali, săptămâna trecută.

Gigi Becali a anunțat deja că nu va participa la nunta liderului AUR, dar e dornic să-l ajute pe George Simion cu cele două tone de brânză.

Da, îi voi da 2 tone de brânză lui George Simion. O să i se ducă acolo. I-am zis: ”Bă, eu la nuntă nu vin!”. Că nu merg la nunți… Și i-am zis că are mulți oameni acolo, eu îi dau brânza pentru nuntă. Ca să îl ajut pe el. Brânza e de la oaie, de la Sibiu, de acolo am luat-o, de la ciobanii de acolo”, a mai spus Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!