Închide meniul
Foto

George Simion, dezvăluiri rare despre cadoul de două tone primit de la Gigi Becali: „E în declarația de avere!”. Cât a costat

Publicat: 10 octombrie 2024, 13:46

Reclamă
George Simion, dezvăluiri rare despre cadoul de două tone primit de la Gigi Becali: „E în declarația de avere!”. Cât a costat

George Simion, dezvăluiri rare despre cadoul de două tone primit de la Gigi Becali

Gigi Becali, cadou uriaş pentru nunta lui George Simion / Colaj Hepta/Facebook

George Simion a oferit detalii despre cadoul de două tone primit de la Gigi Becali. Candidatul AUR la alegerile prezidențiale 2024 a făcut dezvăluiri rare și a anunțat cum a fost ajutat de patronul FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu doi ani, latifundiarul din Pipera i-a oferit lui Simion o cantitate uriașă de brânză. Aceasta le-a fost împărțită miilor de invitați de la nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu, din comuna Măciuca.

George Simion, dezvăluiri despre cadoul de două tone primit de la Gigi Becali

George Simion și-a dorit atunci să îl pună naș pe finanțatorul campioanei Ligii 1, dar nu a avut succes. Gigi Becali i-a explicat de ce a refuzat și să fie prezent la nuntă.

Cred că două tone au fost. Da, am calculat totul pentru 20.000 de oameni. Și de asta am…

(Și toată brânza a fost dată de Gigi Becali? Cadou?) Da, cadou, dar de nuntă. L-am inclus în declarația de avere de la nuntă. Pe domnul Becali l-am invitat la nuntă și a zis că nu mai participă la nunți, la botezuri, la petreceri, că duce o viață, așa, mai de pustnic și că se va retrage la un moment dat la o mănăstire„, a declarat George Simion pentru gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

Cadoul primit e Simion de la patronul FCSB-ului ar fi costat cel puțin 40.000 de lei. Gigi Becali anunțase atunci că a plătit aproximativ 20.000 de euro.

Ultima oară când am fost în piață cu Ilinca am luat brânză de 35 de lei kilogramul. Era și mai ieftină, de 20. Acum nu știu de care o fi fost. Toată lumea mi-a zis că a fost foarte bună și a fost un element de culoare„, a mai spus Simion.

Gigi Becali a avut o reacție inedită după ce George Simion şi Ilinca Munteanu au devenit soţ şi soţie.

Reclamă

Ilincăi îi urez să fie binecuvântată ca Sara, să se înmulţească ca Raşela şi să aibă binecuvântarea Domnului ca Rebeca, trei femei biblice. Lui George îi urez să facă copii mulţi şi să aibă succes în politică.

Dar dacă vreodată pe Simion îl va îmbăta puterea, sa nu imi reproşaţi mie. Eu spun de George Simion ăsta de acum, peste 5-7-10 ani să nu-mi scoateţi mie ochii dacă pe el o să-l îmbete puterea„, a declarat Gigi Becali pentru romaniatv.net.

Gigi Becali a ţinut un festin în Salonic şi a achitat o notă de plată uriaşă

Gigi Becali a mers însoţit de mai mulţi călugări la Salonic și a făcut turul bisericilor înaintea partidei din Europa League. Acesta s-a rugat pentru victoria echipei sale, iar FCSB a obţinut-o eroic, reuşind să o învingă pe PAOK cu 1-0.

Grecii au aflat detalii neştiute despre deplasarea lui Gigi Becali la Salonic. Înaintea partidei, patronul de la FCSB a închiriat un restaurant cunoscut din Salonic, „Şapte mări”.

Latifundiarul din Pipera a organizat o masă cu aproximativ de 60 de invitaţi, iar nota de plată a fost una uriaşă. Gigi Becali şi aceştia au consumat preparate specifice Greciei, peşte şi fructe de mare.

Becali a fost însoţit de mai mult de zece călugări la Salonic, după cum notează presa din Grecia. Chiar şi patronul de la FCSB a confirmat acest fapt, mărturisind că o parte dintre călugări au rămas la hotel şi s-au rugat pentru victoria FCSB-ului.

Atmosfera a fost una liniştită şi nu a lipsit dansul atât din partea lui Becali, cât şi din partea invitaţilor săi. Patronul de la Steaua (n.r. FCSB) şi prietenii săi au plecat după-amiaza târziu, lăsând o notă imensă”, au notat grecii.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:58

Reacţia clubului Zamalek după ce Rapid a primit dreptul de a-l legitima pe Aaron Boupendza: „Poziţia noastră e clară”

15:53

„Mă întorc curând!” Mihai Lixandru, mesaj de pe patul de spital pentru fanii FCSB-ului. Cum au reacționat coechipierii săi

14:58

„Ce carieră incredibilă” Cristiano Ronaldo a reacţionat după ce Rafael Nadal şi-a anunţat retragerea! Cum l-a numit pe Rafa

14:27

Rafael Nadal l-a fascinat pe Ion Țiriac încă de la 14 ani. Miliardarul român a surprins: „Mi-e frică că o să moară pe teren!”

14:05

FotoReacţia emoţionantă a lui Roger Federer după anunţul retragerii, făcut de Rafael Nadal: „Mereu am sperat că nu va veni ziua asta”

13:41

„E extrem de greu de înlocuit” Ilie Dumitrescu a tras un semnal de alarmă pentru Gigi Becali şi FCSB!

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 4 „Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!” 5 Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!” 6 „Îi dau afară pe toți!” Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil
Citește și