Închide meniul
Foto

Mesajul incredibil al lui Gigi Becali pentru soția lui George Simion, chiar în ziua nunţii

Antena Sport Publicat: 27 august 2022, 19:56

Mesajul incredibil al lui Gigi Becali pentru soția lui George Simion, chiar în ziua nunţii

Colaj Hepta / Facebook George Simion

  • George Simion s-a căsătorit cu Ilinca Munteanu
  • Ce mesaj a avut Gigi Becali pentru miri

Mesajul incredibil al lui Gigi Becali pentru soția lui George Simion, Ilinca Munteanu, a fost făcut public. Patronul lui FCSB nu a participat la nunta din comuna Măciuca, dar a ţinut să îi felicite pe cei doi miri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul Pipera le-a făcut un cadou de nuntă uriaş. Le-a trimis două tone de brânză de oaie şi le-a recomandat de unde să îşi procure berbecuţii care au fost pregătiţi la proţap pentru invitaţi.

Mesajul incredibil al lui Gigi Becali pentru soția lui George Simion, Ilinca Munteanu

Omul de afaceri a avut o primă reacţie după ce George Simion şi Ilinca Munteanu au devenit soţ şi soţie. Acesta le-a urat să aibă cât mai mulţi copii. Trei fete are Becali

Reclamă

Ilincăi îi urez să fie binecuvântată ca Sara, să se înmulţească ca Raşela şi să aibă binecuvântarea Domnului ca Rebeca, trei femei biblice. Lui George îi urez să facă copii mulţi şi să aibă succes în politică.

Dar dacă vreodată pe Simion îl va îmbăta puterea, sa nu imi reproşaţi mie. Eu spun de George Simion ăsta de acum, peste 5-7-10 ani să nu-mi scoateţi mie ochii dacă pe el o să-l îmbete puterea„, a declarat Gigi Becali pentru romaniatv.net.

Reclamă

Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să meargă la nunta lui George Simion

Omul de afaceri a vorbit despre nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu. Becali i-a cerut politicianului să nu pună manele în timpul petrecerii.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că nu ia în calcul să mai participe la vreo nuntă. Nici măcar la ceremonia religioasă, oficiată de ÎPS Teodosie, nu şi-a dorit să ia parte, din cauza distanţei. Din nordul Capitalei şi până în Comuna Măciuca sunt aproape 250 de kilometri.

Eu nu mai merg la nunţi. Nunţile mele sunt în fiecare zi la biserică, nuntă îngerească în fiecare zi. Nici la ceremonia religioasă nu voi participa pentru că este foarte departe„, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Omul de afaceri le-a trimis mirilor cele 2.000 de kilograme de de brânză, fără să ceară vreun ban în schimb. Se gândeşte acum că ar putea fi luat de întrebări de oamenii legii. „Ce să facă procurorii, să mă aresteze pe mine că îi dau brânză omului din dragoste?„, a transmis Becali.

Ce i-a interzis Gigi Becali lui George Simion să facă la nuntă

Gigi Becali a făcut un gest incredibil pentru George Simion. Omul de afaceri i-a dat 2000 de kilograme de brânză liderului AUR pentru nuntă. Becali a profitat de acest lucru şi i-a cerut lui George Simion ce să nu facă la nuntă. Patronul FCSB nu ar vrea ca acesta să asculte manele la nunta sa.

Fără manele. Să nu cumva să fim acuzaţi că suntem rasişti, că una e muzica specifică romă, alta e maneaua. Ţiganii au muzica lor specifică frumoasă. Manelele sunt enervante, şi versurile, şi cuvintele, şi frazele… sunt primitive şi enervante.

Mă enervează cuvintele din manele: Să moară duşmanii mei, să facă nu ştiu ce. Alea ce le cântă Copilul Minune, ăla cântă frumos, dar nu manelele, are muzică ţigănească pe care o cântă foarte frumos. Maneaua e o muzică ordinară, nu pot să-i zic ţigănească„, a spus Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!