Închide meniul

Georgel e copilaşul care şi-a pierdut viaţa la doar 12 ani. A fost lovit mortal după ce a traversat prin spatele microbuzului din care coborâse

Antena Sport Publicat: 28 martie 2023, 9:57

Georgel e copilaşul care şi-a pierdut viaţa la doar 12 ani. A fost lovit mortal după ce a traversat prin spatele microbuzului din care coborâse

Georgel e copilaşul care şi-a pierdut viaţa la doar 12 ani

Ambulanţa intră în curtea unui spital / Hepta

  • Georgel Macovei fusese lovit de o maşină
  • Georgel avea doar 12 ani

Georgel e copilaşul care şi-a pierdut viaţa la doar 12 ani. Anunţul despre micul sportiv a fost făcut de Clubul Sportiv Şcolar Gura Humorului, la aproape 20 de zile după ce Georgel Macovei fusese lovit de o maşină, după ce traversase prin spatele microbuzului din care coborâse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cu sufletul îndurerat anunțăm trecerea in neființă a celui ce a fost Georgel Macovei, sportiv al clubului nostru la sectia rugby U12. Condoleanțe familiei greu incercate!”, se arată pe contul de Facebook al Clubului Sportiv Şcolar Gura Humorului.

Reclamă

Georgel e copilaşul care şi-a pierdut viaţa la doar 12 ani

Pe 10 martie, monitorulsv.ro anunţa că un copil de 12 ani ajungea în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava. Mai departe, el era transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iași, după accidentul menţionat mai sus, produs pe 9 martie.

„Bietul copil, Dumnezeu să îl ierte”, sau „Sincere condoleanțe și multă putere familiei”, au fost printre comentariile la postarea de pe Facebook.

Reclamă

În jurul orei 13.20, un apel la 112 anunţa Poliţia din Gura Humorului despre accidentul extrem de dur apărut. Implicat a fost un şofer din Mănăstirea Humorului, care l-a lovit pe Georgel, după ce acesta „s-ar fi angajat în traversare fără a se asigura și printr-un loc fără vizibilitate”, după cum anunţă sursa citată.

Pentru şofer a fost şi mai greu să reacţioneze, mai ales că puştiul a ales să traverseze drumul public prin spatele unui microbuz şi în fugă. Din păcate, şoferul nu a mai putut evita impactul care s-a dovedit mortal. Acesta a fost verificat cu etilotestul şi a rezultat o alcoolemie 0.

Oamenii legii au ţinut cont de proceduri şi sursa citată mai sus susţine că a fost deschis un dosar penal cu privire la comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul 14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 14:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT Vezi toate știrile