Închide meniul

Gest emoționant al tânărului din Iași pentru calul care l-a făcut celebru în toată România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2020, 11:59

Gest emoționant al tânărului din Iași pentru calul care l-a făcut celebru în toată România

Facebook Răzvan Florin Barzic

Sergiu nu va renunța la calul care l-a făcut celebru în toată România

Cătălin Moroșanu a fost impresionat de cazul tânărului care a mers călare 40 de kilometri, până la maternitatea din Iași, ca să-și vadă copilul nou-născut. S-a oferit imediat să îl ajute pe cel care trăia într-o locuință de șase metri pătrați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În doar două săptămâni, Cătălin Moroșanu a reușit să strângă peste 42 de mii de euro și i-a cumpărat o casă nouă lui Sergiu. Tânărul s-a mutat în casa cea nouă la sfârșitul săptămânii trecute și a anunțat că își va aduce și calul la noua locuință. Mai mult, Sergiu a spus că nu îl va mai pune la muncă și că va fi doar animal de companie. 

Calul aș putea să-l las la frații mei, dar nu vreau. Chiar dacă nu o să-l mai folosesc, îl țin lângă mine, e prietenul meu. Vreau să mă duc la muncă, aștept să văd astăzi ce rezolv. Soția va rămâne acasă cu copiii, iar eu merg la muncă. Trebuie să ajungem și la primărie la Miroslava, să ne terminăm actele de făcut și ce mai este”, a spus Sergiu pentru bzi.ro.

Familia lui Sergiu a primit haine, jucării pentru copii și alimente

Povestea lui Sergiu și a familiei lui a impresionat o țară întreagă. Pe lângă banii pentru casă, oamenii au donat jucării și alimente.

Avem tot ce ne trebuie. Am primit haine, jucării pentru copii, alimente… nu ne mai trebuie nimic. Am vorbit cu soția să mergem săptămâna viitoare la cumpărături. Aș vrea să cumpărăm un aspirator și mai multe pentru casă. Trebuie să aduc și calul cu mine. Nu am putut până acum pentru că nu era potcovit”, a mai spus Sergiu.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și