Închide meniul
Foto

Gest emoţionant pentru femeia care şi-a pierdut doi copii şi soţul în incendiul de la Ferma Dacilor: „O mamă adânc îndurerată!”

Reclamă

Publicat: 3 ianuarie 2024, 17:17

Gest emoţionant pentru femeia care şi-a pierdut doi copii şi soţul în incendiul de la Ferma Dacilor: „O mamă adânc îndurerată!”

Gest emoţionant pentru femeia care şi-a pierdut doi copii şi soţul în incendiul de la Ferma Dacilor

Ferma Dacilor a ars din temelii/ Colaj observatornews.ro

Gest emoţionant făcut de George Ogăraru şi de soţia lui pentru femeia care şi-a pierdut doi copii şi soţul în incendiul devastator de la Ferma Dacilor. Managerul centrului de copii și juniori de la CSA Steaua a anunţat, pe reţelele sociale, că se organizeză o strângere de fonduri pentru Ileana Camelia Ene (47 de ani) şi Matei Ene (16 ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atât tânărul jucător de la CSA Steaua, cât şi mama lui, au fost transportaţi la ”Grigore Alexandrescu” din Capitală după ce au fost scoşi din flăcări. Trec printr-o tragedie de proporţii şi au nevoie de ajutor.

Gest emoţionant pentru femeia care şi-a pierdut doi copii şi soţul în incendiul de la Ferma Dacilor

Familia lor este în doliu! Luca şi Petru Ene, în vârstă de în vârstă de 16, respectiv 12 ani, au murit în incendiul de la Ferma Dacilor. Tatăl lor, Lucian Ene, a intrat în flăcări pentru a-i salva, dar nu a reuşit şi a decedat şi el. Luca era junior la CSA Steaua, în timp ce Petru era junior la New Stars.

În urma teribilului incendiu ce a avut loc la Ferma Dacilor în dimineața celei de a doua zile de Crăciun au trecut la Domnul mai multe suflete mult iubite și au fost afectate grav mai multe familii. Dintre acestea, familia Ene a suferit pierderile cele mai însemnate, trei dintre cei cinci membri pierind în flăcările mistuitoare.

Au rămas în urmă o mamă adânc îndurerată și un fiu salvat de un prieten minunat. Ileana și Matei Ene au nevoie de sprijinul nostru atât material cât și sufletește! Cu acordul doamnei Ileana-Camelia Ene postăm aici contul în care vă invităm să donați pentru a-i sprijini financiar, întrucât, cel puțin pentru o perioadă bună de timp va fi dificil pentru ei să se mobilizeze și să intre într-un ritm de viață “normal”.

Reclamă

Așadar, donați aici: RO18BRDE410SV90788544100. Titular Lucian Ene, împuternicit Ileana-Camelia Ene. Banca BRD.

Pentru cei adormiți, Lucian, Luca și Petru: “Doamne, Iisuse Hristose odihnește sufletele adormiților robilor tăi!”

Pentru cei rămași în viață: “Doamne, Iisuse Hristoase miluiește pe robii tăi Ileana-Camelia și Matei!”. Vă mulțumim!”, a scris soția lui George Ogăraru pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

În total, opt persoane au murit în urma incendiului de la Ferma Dacilor. Administratorii pensiunii au fost reţinuţi.

Mesaj sfâşietor transmis de Matei, după ce şi-a pierdut tatăl şi fraţii în incendiul de la Ferma Dacilor

Matei Ene şi-a strigat durerea pe reţelele de socializare şi a transmis un mesaj de-a dreptul tulburător. Acesta i-a numit „îngeri” pe fraţii şi tatăl lui, cei care au pierit la pensiunea de la Tohani.

Puştiul de doar 16 ani le-a promis acestora că va avea grijă de mama lor, femeia fiind scoasă din flăcări de către soţul ei, care a murit atunci când a încercat să-şi salveze copiii.

Tata, ai fost eroul meu, eşti exemplul meu în viaţă, nu îmi vine să cred că ai plecat aşa repede din viaţa mea, nu îmi văd viaţa fără tine. Petru, te iubesc nespus de mult, eşti frăţiorul meu şi mereu vei fi, eşti puterea mea şi sufletul meu. Luca, eşti geamănul meu, te iubesc cel mai mult, o parte din mine a murit odată cu tine, ţi-am zis să vii după mine, nu înţeleg de ce te-ai oprit… M-aţi lăsat singur cu mama, o să am grijă de ea, vă promit. Sunteţi familia mea şi vă iubesc infinit, mi-aș fi dat viaţa pentru voi. Drum lin către ceruri îngerii mei!”, a transmis Matei Ene, pe Facebook, citat de cancan.ro.

Şi Petre Marin a avut o reacţie tulburătore, la aflarea veştii că Petru a decedat în incendiul de la Ferma Dacilor. Fostul jucător al Stelei şi-a găsit cu greu cuvintele după tragedia petrecută la Tohani.

Îmi pare enorm de rău. Este greu să vorbești în astfel de momente. Este o tragedie foarte mare. Dumnezeu să-i ierte!„, a declarat Petre Marin în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și