Închide meniul

„Îngerii mei!” Mesaj sfâşietor transmis de Matei, după ce şi-a pierdut tatăl şi fraţii în incendiul de la Ferma Dacilor

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2023, 16:55

Reclamă
„Îngerii mei! Mesaj sfâşietor transmis de Matei, după ce şi-a pierdut tatăl şi fraţii în incendiul de la Ferma Dacilor

Gest emoţionant pentru femeia care şi-a pierdut doi copii şi soţul în incendiul de la Ferma Dacilor

Ferma Dacilor a ars din temelii/ Colaj observatornews.ro

Matei Ene a transmis un mesaj sfâşietor, după ce şi-a pierdut tatăl şi fraţii în incendiul devastator de la Ferma Dacilor. Tragedia din a doua zi de Crăciun i-a răpit puştiului de doar 16 ani trei membrii ai familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luca şi Petru Ene, în vârstă de în vârstă de 16, respectiv 12 ani, au murit în incendiul de la Ferma Dacilor. Tatăl lor, Lucian Ene, a intrat în flăcări pentru a-i salva, dar nu a reuşit să facă acest lucru şi a decedat şi el. Luca era junior la CSA Steaua, în timp ce Petru era junior la New Stars.

Mesaj sfâşietor transmis de Matei, după ce şi-a pierdut tatăl şi fraţii în incendiul de la Ferma Dacilor

Matei Ene şi-a strigat durerea pe reţelele de socializare şi a transmis un mesaj de-a dreptul tulburător. Acesta i-a numit „îngeri” pe fraţii şi tatăl lui, cei care au pierit la pensiunea de la Tohani.

Puştiul de doar 16 ani le-a promis acestora că va avea grijă de mama lor, femeia fiind scoasă din flăcări de către soţul ei, care a murit atunci când a încercat să-şi salveze copiii.

„Tata, ai fost eroul meu, eşti exemplul meu în viaţă, nu îmi vine să cred că ai plecat aşa repede din viaţa mea, nu îmi văd viaţa fără tine. Petru, te iubesc nespus de mult, eşti frăţiorul meu şi mereu vei fi, eşti puterea mea şi sufletul meu. Luca, eşti geamănul meu, te iubesc cel mai mult, o parte din mine a murit odată cu tine, ţi-am zis să vii după mine, nu înţeleg de ce te-ai oprit… M-aţi lăsat singur cu mama, o să am grijă de ea, vă promit. Sunteţi familia mea şi vă iubesc infinit, mi-aș fi dat viaţa pentru voi. Drum lin către ceruri îngerii mei!”, a transmis Matei Ene, pe Facebook, citat de cancan.ro.

Reclamă

Luca Ene era fratele geamăn al lui Matei, şi era junior la CSA Steaua. Celălalt copil al familiei Ene, Petru, era junior la Şcoala de Fotbal al lui Petre Marin şi Sorin Ghionea, New Stars.

Şi Petre Marin a avut o reacţie tulburătore, la aflarea veştii că Petru a decedat în incendiul de la Ferma Dacilor. Fostul jucător şi-a găsit cu greu cuvintele după tragedia petrecută la Tohani.

„Îmi pare enorm de rău. Este greu să vorbești în astfel de momente. Este o tragedie foarte mare. Dumnezeu să-i ierte!„, a declarat Petre Marin în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia oficială a CSA Steaua, după ce un junior a murit în incendiul de la Ferma Dacilor

Reacţia oficială a CSA Steaua, după ce un junior a murit în incendiul de la Ferma Dacilor. Clubul Sportiv al Armatei a transmis un comunicat oficial prin care le asigură pe familiile îndurerate de tot sprijinul.

„Clubul Sportiv al Armatei ‘Steaua’ este la curent cu știrile referitoare la incendiul produs în dimineața zilei de astăzi, la pensiunea „Ferma Dacilor” din satul Tohani, județul Prahova.

Din nefericire, din informațiile neoficiale primite până la această oră, una dintre victimele tragicului eveniment ar fi Luca Ene, jucător legitimat la grupa Under 17 a clubului nostru. Luca se afla în vacanță pentru a petrece sărbătorile de Crăciun, alături de părinții săi și cei doi frați.

Luca, tatăl său și fratele cel mic, Petru, se află pe lista persoanelor dispărute, în timp ce mama și celălalt frate, Matei, legitimat și el la clubul nostru, sunt internați în spital pentru a primi îngrijiri medicale.

În aceste clipe grele, care țin cu sufletul la gură suflarea stelistă, suntem alături de toți cei implicați în tragicul eveniment. Asigurăm familiile celor aflați în suferință de tot sprijinul nostru”, este comunicatul celor de la CSA Steaua postat pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” 9:11 „Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar Vezi toate știrile
Citește și