Închide meniul

Gest fabulos al lui Michael Jordan. Va dona 100 de milioane de dolari

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2020, 6:45

Reclamă
Gest fabulos al lui Michael Jordan. Va dona 100 de milioane de dolari

Bestimage / JB Autissie via Hepta

Michael Jordan, donaţie impresionantă

Anunţul vine în contextul protestelor din SUA faţă de rasism şi de brutalitatea poliţiei, după moartea lui George Floyd la Minneapolis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vieţile de culoare contează. Aceasta nu este o declaraţie controversată. Până la eradicarea totală a rasismului înrădăcinat care le permite instituţiilor ţării noastre să greşească, vom rămâne dedicaţi protejării şi îmbunătăţirii vieţilor oamenilor de culoare”, se arată într-un comunicat al lui Michael Jordan, conform sursei mai sus citate. Jordan este cel mai bogat sportiv cu o avere de 2,1 miliarde de dolari.  

Michael Jordan a fost de 6 ori campion în NBA, face parte din Hall of Fame al baschetului şi este proprietarul Charlotte Hornets.

Mayweather a donat pentru înmormântarea lui George Floyd

Floyd Mayweather a achitat 88.000 de lire pentru a organiza înmormântarea lui George Floyd, afro-americanul ucis de un polițist în orașul Mineapolis.

Jurnaliștii de la The Sun au publicat o imagine cu cecul trimis de Mayweather către familia lui Floyd. Deși era doar un zvon, Leonard Elleber, unul dintre reprezentanții fostului sportiv, a confirmat vestea.

Reclamă

Probabil se va supăra pe mine pentru că am spus acest lucru, însă da, el va plăti cu adevărat pentru funeralii”, a spus Ellerbe, conform publicației ESPN.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și