Închide meniul

Gest fără precedent făcut de Anamaria Prodan. Cum l-a ironizat vedeta pe milionarul căruia i-a transmis că îl "va iubi toată viaţa"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 martie 2021, 14:40

Gest fără precedent făcut de Anamaria Prodan. Cum l-a ironizat vedeta pe milionarul căruia i-a transmis că îl "va iubi toată viaţa"

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan

Transferul lui Dennis Man la Parma pentru suma de 13 milioane de euro a răcit relaţiile dintre Anamaria Prodan şi Gigi Becali. Cei doi şi-au aruncat cuvinte grele. Anamaria Prodan a luat foc după ce Gigi Becali a fost ajutat de Giovanni Becali să îl transfere pe Man la Parma, deşi jucătorul era impresariat de soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Războiul dintre Anamaria Prodan şi Gigi Becali a căpătat o nouă dimensiune. Mai nou, vedeta a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu pisica sa de rasă Sphinx, pe care a cumpărat-o în 2019. Conform Fanatik, Anamaria Prodan şi-a rebotezat pisica "Gigi", aluzie la conflictul pe care îl are cu patronul FCSB. Iniţial, motanul a fost botezat Enzo. 

"Îl iubesc şi am să-l iubesc mereu pe Gigi Becali, indiferent de ceea ce ne rezervă viaţa", a fost mesajul Anamariei Prodan înainte să intre în conflict cu patronul FCSB. 

Anamaria Prodan îl dă în judecată pe Dennis Man

Transferul lui Dennis Man la Parma a răcit relaţiile dintre Anamaria Prodan. Gigi Becali şi jucător. Mai mult, agentul FIFA îl va da în judecată pe Man pentru a-i cere daune. Deşi o avea impresar pe Anamaria Prodan, Man a acceptat ca de transferul la Parma să se ocupe firma lui Giovanni Becali. Anamaria Prodan îl avea trecut în telefon "Diamant" pe actualul jucător al Parmei

„ Avocatii mei au totul pregătit, cine a greșit trebuie să plătească. Mie îmi pare tare rău că s-a ajuns aici, mai ales că am avut o relație deosebită cu Dennis și familia lui. Dar trebuie să îmi fac și eu dreptate. Sunt în SUA acum. A fost o periodă tensionată pentru mine, așa că am decis să nu mai intru în polemici și să mă liniștesc. Nici nu am mai vrut să mai citesc presa ca să nu mă mai necăjesc”, a spus Anamaria Prodan pentru Playsport.

Reclamă

”Nu mă interesează să vorbesc despre femei și mai ales despre femeia asta. Nu mă interesează fiindcă dau naștere la alte discuții și nu vreau.

Nu stau să mă cert acum. Nu vreau să fac mahalageală. Să facă ce vrea, nu mă interesează!”, a fost replica lui Gigi Becali, la Pro X.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și