Închide meniul
Foto

Gest sfidător făcut de presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf la adresa Anamariei Prodan! Imaginea care a dărâmat-o pe vedetă: „Nu cred în coincidenţe”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 iulie 2021, 9:00

Gest sfidător făcut de presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf la adresa Anamariei Prodan! Imaginea care a dărâmat-o pe vedetă: „Nu cred în coincidenţe”

Anamaria Prodan a vorbit despre Laurenţiu Reghecampf / Foto: Instagram Anamaria Prodan

Foto: Instagram

Anamaria Prodan a admis, pentru prima dată, că sunt probleme în căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf. Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, a postat o imagine sfidătoare la adresa soţiei antrenorului român. S-a afişat cu o verighetă la fel ca cea pe care o are şi Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi presupusa amantă, aceeaşi verighetă

Nu știu ce vreți să vă răspund la această întrebare. Eu nu cred în coincidențe și nu știu cine este această fată. De ce nu o întrebați pe ea? Eu vreau să întreb atât. Cine sunt eu în această în această societate? Sunt unul dintre cei mai mari luptători, o femeie cu o dârzenie și o mândrie ieșită din comun. Un om cu o dragoste pentru soț cum puțini bărbați trăiesc. Eu cred că atunci când presa aduce în lumina reflectoarelor o astfel de femeie, eu, Anamaria Prodan, trebuie să ignor. Cine este Florentina Raiciu? Sau Corina Gură de aur ca să vorbesc eu despre ele?„, a spus Anamaria Prodan pentru Playsport, care şi-a continuat discursul.

Păi ce mai pot spune? (n.r: râde) Probabil că această femeie își dorește încă de când era mică să se apropie la măcar un milimetru din tot ceea ce înseamnă Anamaria Prodan. Poate că este fanul meu. Și atunci vin și te întreb. Crezi că ar trebui să mă deranjez și să întorc privirea către așa ceva?„, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a recunoscut că s-a gândit la divorţ

Luna trecută, Reghecampf a confirmat divorţul de Anamaria Prodan, dar cei doi au negat ulterior informaţiile apărute în spaţiul public.

„Da, am vorbit (n.r. despre divorţ), dar eu sunt cea care a deschis subiectul pentru că așa sunt eu, temperamentală. Sunt o femeie geloasă și posesivă, îmi asum acest lucru”a recunoscut, acum, Anamaria Prodan.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și