Închide meniul
Foto

Gestul făcut de fiica sa, Alessia, care l-a lăsat mut de uimire pe Ilie Năstase: „S-a emoţionat! Nu mai avea cuvintele la el!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 august 2024, 18:16

Reclamă
Gestul făcut de fiica sa, Alessia, care l-a lăsat mut de uimire pe Ilie Năstase: „S-a emoţionat! Nu mai avea cuvintele la el!”

Gestul făcut de fiica sa, Alessia, care l-a lăsat mut de uimire pe Ilie Năstase

Profimedia

Gestul făcut de fiica sa, Alessia, care l-a lăsat mut de uimire pe Ilie Năstase. Alessia este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP pe care o are din căsnicia cu Amalia Năstase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alessia Năstase are o relaţie foarte bună cu tatăl său, pe care îl iubeşte enorm. Mai mult, superba Alessia, şi-a făcut şi un tatuaj cu tatăl său. Gestul fetei de 22 de ani l-a emoţionat pe Ilie Năstase.

Gestul făcut de fiica sa, Alessia, care l-a lăsat mut de uimire pe Ilie Năstase

„Este tata la Wimbledon şi am ales să fac poza pentru că mi se pare foarte frumoasă şi artistică, cum se uită el în sus şi cum avea şi umbrela. Asta mi-a plăcut mie şi mi s-a părut cea mai frumoasă. Tata s-a emoţionat foarte mult când l-a văzut. Nu ştia ce să zică, era clar că era foarte bucuros şi nu mai avea cuvintele la el„, a spus Alessia Năstase în exclusivitate pentru AntenaSport. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU TATUAJUL FĂCUT DE ALESSIA NĂSTASE ÎN GALERIA FOTO)

Alessia este studentă la Paris, în domeniul artei, şi de curând a avut şi o expoziţie de tablouri. Unul a fost cumpărat de cel mai bun prieten al tatălui său, miliardarul Ion Ţiriac.

Imagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia

Imagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia Năstase au avut cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor, în ziua în care primul număr 1 ATP a împlinit 78 de ani.

Reclamă
Reclamă 4

Din căsnicia cu Amalia, Ilie Năstase are două fiice: pe Emma şi pe Alessia. Cele două sunt discrete în spaţiul public, însă atrag toate privirile.

„Pot să zic că în Franţa de la început m-am simţit ca acasă. Eu acolo m-am născut. Părinţii mei mereu vorbesc despre Franţa, tata e un alt om acolo. Se simte şi el ca acasă. Pentru mine nu a fost greu să stau acolo. Aş dori să mă mut definitiv acolo. Mie nu mi-a venit să cred ce poveşti auzeam până nu am văzut filmul. Cuvânt cu cuvânt„, a spus Alessia Năstase, conform orangesport.ro.

Şi Alessia a folosit cuvinte uriaşe la adresa lui Ilie Năstase. „Eu sunt foarte mândră de el şi de ce a făcut el. M-am uitat la Nasty şi am fost şocată de ce a putut să facă înainte să ne naştem. El mereu a fost aşa nebun şi de aia îl şi iubim„, a spus şi Emma.

Reclamă

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:10

UEFA a decis cine va arbitra FCSB – Sparta Praga! Brigadă din Danemarca la meciul de pe stadionul „Steaua”

16:40

Ionel Ganea, reacţie fabuloasă după ce Mircea Lucescu a devenit selecţionerul României: „Fac şi eu o glumă!”

16:34

Alexi Pitu se antrenează cu Farul Constanța! Gică Hagi negociază revenirea fostului jucător de la Bordeaux

16:27

Serbia este campioană olimpică la polo, după o finală colosală cu Croaţia

15:47

Ce cotă are FCSB înaintea returului cu Sparta Praga! Campioana României luptă pentru play-off-ul Champions League

15:34

LIVE SCOREHoraţiu Moldovan e ACUM titular în amicalul de lux al lui Atletico Madrid! Surpriză uriaşă pentru meciul cu Juventus

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și