Închide meniul

Gestul radical făcut de George Simion pentru a participa cu şanse la alegerile europarlamentare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2020, 7:51 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Gestul radical făcut de George Simion pentru a participa cu şanse la alegerile europarlamentare

Hepta

George Simion este liderul AUR

Conform fanatik.ro, acesta a recunoscut gestul făcut pentru candidatura independentă. Chiar dacă şi-a dus planul la final, acesta nu a fost ales pentru un loc în Legislativul European. Totuşi, alegerile din week-end l-au ajutat să îşi împlinească un vis: partidul său a obţinut peste 9% din voturi pentru Camera Deputaţilor şi Senat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursa citată anunţă şi că George Simion are trecut pe numele său o maşină fabricată în 2006, iar pe durata anului 2019 a avut venituri de 38.322 de lei. Asta din salariul încasat din postura de director de marketing al unei firme. 

Cine este George Simion, preşedintele partidului AUR

Simion este şi liderul grupului ultras "Uniţi sub Tricolor", care, de-a lungul anilor, a avut mai multe "ieşiri" necontrolate la meciurile echipei naţionale.

Simion a fost întotdeauna o voce care a susţinut unirea României cu Republica Moldova. George a fondat două grupuri de ultras, "Honor et Patria" şi "Uniţi sub Tricolor", cele două formaţiuni care sunt alături de naţionala ţării noastre.

În 2019, ultraşii de la "Uniţi sub Tricolor" au adus scandări xenofobe în meciul cu Spania. Meciul cu Norvegia s-a disputat fără spectatori, din cauza acestora, iar Federaţia Română de Fotbal a fost amendată cu 40.500 de euro, după ce fanii au utilizat materiale pirotehnice, au afişat bannere interzise şi au aruncat pe teren cu obiecte.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și