Închide meniul
Foto

Ce a făcut Laurenţiu Reghecampf la tribunal și a trecut neobservat. Anamaria Prodan a cedat şi a spus tot: „Asta cel mai urât lucru de pe pământ!”

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2022, 12:38 / Actualizat: 5 aprilie 2022, 18:14

Reclamă
Ce a făcut Laurenţiu Reghecampf la tribunal și a trecut neobservat. Anamaria Prodan a cedat şi a spus tot: „Asta cel mai urât lucru de pe pământ!”

Anamaria Prodan, anunţ teribil despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a divorţat de Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram

Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire incredibilă. Aceasta a spus că Laurenţiu Reghecampf a avut un comportament extrem de rece faţă de copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a susţinut că Laurenţiu Reghecampf nu şi-a salutat copiii şi nici nu i-a atins, deşi nu îi mai văzuse de un an de zile. Anamaria Prodan a venit la procesul de divorţ însoţită de Bebeto, fiul pe care îi are cu Laurenţiu Reghecampf, şi de Sarah Dumitrescu, fiica pe care o are vedeta din căsătoria cu Tibi Dumitrescu.

Gestul uluitor făcut de Laurenţiu Reghecampf

Nu și-a salutat copiii, nu i-a atins, nu s-a uitat la ei nici după un an! Asta cel mai urat lucru de pe pământ! Și doi la mâna, așa cum este el și ce a făcut din viață lui și din viață tuturor, refuză să meargă la notar! Nu vrea să mergem frumos să închidem, să nu știe vântul și pământul!”, a spus, extrem de mâhnită, Anamaria Prodan, conform spynews.ro.

Anamaria Prodan a dezvăluit suma rușinoasă pe care Laurențiu Reghecampf i-o trimite, o dată la 5 luni, fiului său

Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care Laurențiu Reghecampf o are cu fiul său. Vedeta a dezvăluit și suma scandalos de mică pe care i-o trimite Laurențiu Regehcampf fiului său, o dată la 5 luni. Anamaria Prodan a avut un nou term în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Anamaria a spus că, în ciuda faptului că a făcut apeluri publice pentru ca Reghecampf să își vadă fiul, acesta a cerut în instanță să își vadă fiul de două ori pe lună.

„Ne așteptăm la lucruri mai urâte. Îmi cere printr-o ordonanța președințială vizitarea minorului, în condițiile în care eu îl implor peste tot să nu își rupă definitiv legătura cu copilul. În aproape 2 ani, copilul a uitat cum arată, îl mai vede doar pe la televizor sau trei minute la opt luni. Decade și se face de râs din ce în ce mai rău. Dar eu o să fiu acolo să îl ridic când o să îi fie mai greu în viață, cum l-am ridicat toată viața. În plus, cel mai urât lucru, care mi se pare jenant pentru un bărbat și un părinte, este să ceară judecătorului să stabilească pensia alimentară, în condițiile în care el de 2 ani nu participă cu aproape nimic în creșterea copilului, cheltuielile casei.

Reclamă

Îi este foarte frică de reacția copiilor, dacă se întâlnesc pe stradă, nu o să fie ușor pentru el. De asta se și ascunde. El plătește școala copilului și o dată la 5 luni pune 100 de dolari pe cardul Revolut al minorului. Mi se pare jenant. E dureros ca un bărbat și un tată să ajungă în situația asta. Cine îl oprește să îi dea bani copilului?!”, a spus Anamaria Prodan, conform click.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și