Închide meniul

Gestul uriaş făcut de Floyd Mayweather! Bacşiş de 10.000 de dolari! "A întrebat-o cât costă operaţia"

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 17 noiembrie 2020, 7:15 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Gestul uriaş făcut de Floyd Mayweather! Bacşiş de 10.000 de dolari! "A întrebat-o cât costă operaţia"

profimediaimages

Mayweather i-a schimbat viaţa unei chelneriţe cu un bacşiş de 10.000 de dolari

Mayweather s-a întâlnit cu John Shahidi, şeful unei companii care se ocupă de imaginea unor vedete pe Youtube. Acesta a povestit ineditul episod, deşi sportivul s-a opus, scrie The Sun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mayweather i-a dat unei chelneriţe 10.000 de dolari

Mayweather a întrebat-o pe chelneriţă ce ar face dacă ar avea toţi banii din lume pentru a duce o viaţă mai bună. Acesta i-a răspuns că ar scăpa de cardul de credit şi s-ar programa pentru o operaţie care o împiedică să facă sport.

"- Cât ar costa?
– Între 6 şi 7 mii de dolari"
, a fost dialogul dintre cei doi.

La finalul întâlnirii, fostul pugilist a pus un bacşiş de 10 mii de dolari pe nota de plată, dar a refuzat să facă public gestul. 

"Nu. Asta trebuie să ştim doar noi trei: eu, tu şi ea", a fost răspunsul vedetei cu o avere estimată la aproape 700 de milioane de dolari. Shahidi susţine că Mayweather face des astfel ca gesturi.

Reclamă

Floyd Mayweather va lupta la Tokyo în februarie 2021

Mayweather îşi va rotunji şi mai mult veniturile. El va lupta la începutul anului viitor în Japonia. 

Gala va fi intitulată "Mega 2021" şi va avea loc pe 28 februarie, la Tokyo Dome. Organizatorii au anunţat că vor fi prezenţi "campioni de clasă mondială", în frunte cu Mayweather, dar nu au oferit detalii despre adversarul acestuia, scrie Japan Today.

"Tokyo, Japonia, mă întorc, în 2021. Ştiu că Jocurile Olimpice sunt în Japonia în 2021, dar eu şi echipa mea vom face ceva special la Tokyo Dome. Japonia, sunt pe drum!", a scris şi Mayweather pe contul său de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Mayweather, trei ani de la ultimul meci

În vârstă de 43 de ani, Mayweather a luptat şi în 2018 în Japonia, dar într-un meci demonstrativ aspru criticat de fani, în care l-a avut drept oponent pe un japonez specializat în kickboxing.

Americanul s-a retras în urmă cu trei ani. Ultima dată, el l-a bătut pe starul din MMA, Conor McGregor. În boxul profesionist, Mayweather are un palmares curat: 50 de victorii, în 50 de meciuri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și