Închide meniul
Foto

Gesturi obscene făcute de fiica de 22 de ani a unei vedete milionare din România, într-un club de fiţe

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 iunie 2021, 13:02

Gesturi obscene făcute de fiica de 22 de ani a unei vedete milionare din România, într-un club de fiţe

Rebecca e fiica cea mare a Anamariei Prodan

Anamaria Prodan şi Rebecca Prodan / Instagram

Rebecca a uitat de problemele pe care mama ei le are cu Laurenţiu Reghecampf şi a postat pe Instastory mai multe poze în care apare arătând semne obscene. Totuşi, semnele par a fi o glumă, ea fiind tot timpul cu zâmbetul pe buze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câţi bani de buzunar au fetele lui Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are o avere uriașă și le face toate poftele copiilor. Impresara are două fete din prima căsătorie, cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, iar acestea trăiesc o viață de lux. Numai pentru a le plăti studiile, Anamaria plătește anual aproximativ 50.000 de euro.

Prodan a dezvăluit și câți bani de buzunar primesc Rebecca și Sarah. „Depinde. Între 1500 și 3000 de euro pe lună”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, în pragul divorţului

Anamaria Prodan a avut cea mai dură reacţie după ce în spaţiul public a apărut informaţia conform căreia va divorţa de Laurenţiu Reghecampf. Deşi bărbatul a confirmat ruptura de soţia lui, Anamaria Prodan a negat cu vehemenţă că există probleme în căsnicie. Aceasta a transmis un mesaj public fără precedent.

„Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni. Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a spus Anamaria Prodan pentru Digisport.

Reclamă

”Niciodată nu o să accept ca cele două fete și cei doi băieți ai noștri să vadă aceste mizerii despre tatăl lor. Niciodată, soțul meu nu a avut treabă cu băutura, cu amante, că-și trădează nevasta. Niciodată! El este un bărbat ideal. E matrița bărbatului perfect! A dat clasă și va da clasă tuturor, nu se compară și n-are egal, își iubește familia ca nimeni altul. Despre mine? Pfooa. Eu provin dintr-o familie mare. Pe mine nu mă interesează ce se scrie despre mine. Eu așa am crescut. Nici măcar nu citesc. Am aflat de la niște prieteni despre aceste materiale”, şi-a continuat vedeta discursul.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și