Închide meniul
Foto

Giani Kiriţă, petrecere de lux într-un club exclusivist din Mamaia! Fostul fotbalist a fost însoţit de iubita sa cu 22 de ani mai tânără decât el

Publicat: 1 mai 2023, 14:56

Giani Kiriţă, petrecere într-un club de fiţe din Mamaia

Giani Kiriţă, petrecere într-un club de fiţe din Mamaia

Giani Kiriţă, alături de iubita lui/ Instagram Giani Kiriţă

  • Giani Kiriţă, petrecere într-un club de fiţe din Mamaia
  • Fostul fotbalist a fost însoţit de iubita cu 22 de ani mai tânără

Giani Kiriţă a luat parte la o petrecere dintr-un club de fiţe din Mamaia. Fostul fotbalist a fost însoţit de iubita lui, care este cu 22 de ani mai tânără decât el. Cei doi au petrecut toată noaptea, şi au postat mai multe fotografii pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giani Kiriţă formează un cuplu cu Maria Alexandra de câţiva ani. Cei doi locuiesc împreună şi sunt extrem de fericiţi. Tânăra este de aceeaşi vârstă cu fiica fostului fotbalist de la Dinamo.

Giani Kiriţă, petrecere într-un club de fiţe din Mamaia

Giani Kiriţă a petrecut de 1 Mai într-un club de fiţe de la malul mării, mai exact din staţiunea Mamaia. Pe lângă iubita lui, mai mulţi prieteni l-au însoţit pe fostul fotbalist de la Dinamo, printre aceştia regăsindu-se Costin Gheorghe şi Cătălin Cazacu.

Reclamă

Giani Kiriţă a postat o serie de fotografii pe contul oficial de Instgram, unde este surprins şi în timp cefumează trabuc (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Fostul fotbalist a dansat şi a cântat alături de prietenii săi până în zori, atât pe muzică live, cât şi pe manele.

Reclamă

Giani Kiriţă şi iubita lui, Maria Alexandra, au fost de nedespărţit toată seara. Tânăra a avut o apariţie care cu greu a trecut neobservată, fiind de o frumuseţe răpitoare.

Giani Kiriţă a dat lovitura. Iubita sa are aceeaşi vârstă cu fiica sa

Giani Kiriţă a dat lovitura pe plan sentimental cu iubita sa care are aceeaşi vârstă cu fiica sa: 24 de ani. Relaţia lui Giani Kiriţă cu Maria Alexandra este una de durată. Cei doi sunt împreună de câţiva ani.

Giani Kiriţă (46 de ani) şi-a găsit liniştea în braţele Mariei Alexandra, o tânără de 24 de ani. Aceasta este de o seamă cu fiica fostului internaţional român.

Reclamă 4 / 0/3

Giani Kiriţă a vorbit, luna trecută, în premieră despre relaţia pe care o are cu tânăra de o frumuseţe izbitoare.

„Este o femeie care mă înțelege și care îmi oferă liniște. Asta este cel mai important. Giani Kiriță este un om care pleacă dimineață și seara se întoarce acasă, am depășit etapa aceea„, a spus Giani Kiriţă pe viva.ro.

Fiica de 24 de ani a lui Giani Kiriţă este de o frumuseţe răpitoare

Giani Kiriţă are cu ce se mândri. Fiica sa, Roxana, are 24 de ani şi este de o frumuseţe răpitoare. Roxana Kiriţă este de o frumuseţe răpitoare şi face senzaţie pe reţelele de socializare. Fata este pasionată de make-up şi chiar munceşte de câteva luni. Deşi s-a angajat, Roxana Kiriţă nu a abandonat studiile.

„Am absolvit un curs de make-up și am început să lucrez de câteva luni în domeniu. Asta îmi doresc să fac pentru că vreau să devin cunoscuta, apreciata și, de ce nu, să câștig banii mei. Recunosc că am avut mai multe posibilități decât ceilalți copii.

Tatăl meu are relații, cunoaște lume în stanga și în dreapta, așa că îmi este mai ușor să mă integrez în lumea mondenă. Dezavantajul este că toți sunt cu ochii pe tine și trebuie să ai grijă la ceea ce spui, că se interpretează și poate apărea în presă”, spunea în 2019 fiica lui Giani Kiriţă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Giani Kiriţă, fără milă după ce Dinamo a pierdut la scor de neprezentare
Liga 1 • 18 mart., 14:01
„Zici că era dresură de foci!” Giani Kiriţă, fără milă după ce Dinamo a pierdut la scor de neprezentare
Giani Kiriţă i-a făcut praf pe Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu
Liga 1 • 27 feb., 8:36
Giani Kiriţă i-a făcut praf pe Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu, după ce s-au fotografiat cu trofeele CFR-ului
Concluzia lui Giani Kiriţă, după ce l-a văzut pe Mircea Lucescu lângă jucătorii lui Dinamo
Liga 1 • 15 feb., 15:32
„Nici Pamela Anderson dacă venea…” Concluzia lui Giani Kiriţă, după ce l-a văzut pe Mircea Lucescu lângă jucătorii lui Dinamo
Căpitanul lui Dinamo, făcut praf de Giani Kiriță înainte de derby-ul cu Rapid
Liga 1 • 27 ian., 14:29
Căpitanul lui Dinamo, făcut praf de Giani Kiriță înainte de derby-ul cu Rapid: „Unde să joace? La nunți, la botezuri?”
Giani Kiriță știe cum Dinamo poate să o învingă pe Rapid în derby
Liga 1 • 26 ian., 17:22
Giani Kiriță știe cum Dinamo o poate învinge pe Rapid în derby. Pe ce ar trebui să se bazeze „câinii”