Închide meniul
Foto

Gigi Becali a fost dat de gol! Ce i-a spus unei apropiate: „Voi încerca mereu să fac asta, deşi nu va fi uşor”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 septembrie 2021, 11:32

Gigi Becali a fost dat de gol! Ce i-a spus unei apropiate: „Voi încerca mereu să fac asta, deşi nu va fi uşor”

Gigi Becali a primit o ofertă uriaşă pentru a-şi vinde Palatul

Gigi Becali, în faţa Palatului din Bucureşti /Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Maria, mezina lui Anghel Iordănescu, s-a măritat în urmă cu două săptămâni. Naşi de cununie i-au fost Gigi Becali şi soţia sa Luminiţa. De la ceremonie a lipsit însă antrenorul celor de la FCSB, Edi Iordănescu. Vicecampioana avea un meci important.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a fost dat de gol

Acum, fina lui Gigi becali s-a decis să facă dezvăluiri complete. Aceasta a vorbit despre sfaturile primite din partea tatălui ei, dar și de la părintele său spiritual, Gigi Becali. Maria a recunoscut de asemenea că, în copilărie, Edi Iordănescu, cel care nu a putut fi prezent la cununia surorii sale, și ceilalți frați mai mari au preluat rolul patern atunci când tatăl lor era ocupat cu sarcinile de antrenor.

”Am fost singura fată între trei băieți. Așa că rolul tatălui meu s-a transferat ușor, ușor și către frații mei mai mari. Atunci când tata nu era acasă au preluat rolul său, rolul patern într-un fel în care nu știu dacă le-am mulțumit până astăzi. `Maria`, mi-a spus tata într-o zi, `să ții bine minte!

Orice ai face în viață, să o faci în mod corect, fiindcă nimic nu te va putea doborî dacă procedezi așa! Tata mi-a urat să am trei copii, fără să știe că aceasta e și intenția mea. Nu știu cum și când vor veni ei pe lume, dar îmi doresc pe de o parte ca cei mici să fie sănătoși. Iar pe de alta ca eu să fiu o mama capabilă să-i învețe lucrurile de care au nevoie într-o lume în care principiile de bază par a fi în plină schimbare”, a declarat Maria Iordănescu, anunţă playsport.ro.

Sfaturile lui Gigi Becali pentru fina sa

Deşi nu mai ia parte la petreceri și nu-i mai face plăcere să asculte decât muzică religioasă, Gigi Becali a acceptat invitația surorii lui Edi Iordănescu de a-i fi naș. Mai mult, milionarul i-a dat şi câteva sfaturi finei sale, care să o călăuzească în viață. ”Sunt conștientă că trebuie să ascult de îndemnurile și sfaturile religioase ale nașului și că nu va fi ușor să le și pun în aplicare! Nu le voi putea îndeplini pe toate, dar voi încerca mereu să fac asta”, a mai spus Maria Iordănescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și