Închide meniul
Foto

Imagine fabuloasă! Gigi Becali şi-a scos mâna din ghips şi e naş la nunta anului. Fratele cel mare al miresei, „interzis” la marele eveniment: „Eu zâmbesc la voi în faţă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 septembrie 2021, 16:46 / Actualizat: 11 septembrie 2021, 18:03

Imagine fabuloasă! Gigi Becali şi-a scos mâna din ghips şi e naş la nunta anului. Fratele cel mare al miresei, „interzis” la marele eveniment: „Eu zâmbesc la voi în faţă”

GIgi Becali, patron FCSB

Hepta

Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu, s-a căsătorit la starea civilă. La marele eveniment a fost prezent şi Gigi Becali, cel care a acceptat să îi fie naş. Becali a pus o singură condiţie: nu va sta la petrecere. De la cununia civilă, a lipsit Edi Iordănescu. Antrenorul FCSB se află cu echipa în cantonament, acolo unde pregăteşte derby-ul cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ora asta sora-mea este la starea civilă şi eu zâmbesc la voi în faţă! La sora mea nu am ajuns, la frati-miu la nunta nu am ajuns, la fiu-miu la botez cred…„, a spus Edi Iordănescu în cadrul unei conferinţe de presă. Alex Iordănescu, unul dintre fraţii Mariei Iordănescu, a pus pe reţelele de socializare mai multe fotografii de la eveniment. În imagini se poate observa cum Gigi Becali a scăpat de ghipsul de la mână.

Sursa: Instagram Alex Iordănescu

Gest uluitor făcut de Gigi Becali la botezul nepoatei lui

Gigi Becali nu a stat nici la botezul nepoatei sale la petrecere.

Eu nu merg la petreceri. Nu merg la nunţi, la botezuri. M-a rugat fata lui Iordănescu, Maria, să o cunun. I-am zis că nu vin la muzică, la distracţie…doar la biserică.

Reclamă

 Am botezat-o pe nepoata mea… Am stat la masă, iar când au venit lăutarii am plecat. Nu e că nu vreau. Înţelegeţi! Nu pot. Se întâmplă în sufletul şi trupul omului ceva şi nu poţi să mai suporţi. Nu mai suport muzica deloc„, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și