Închide meniul

Gigi Becali a fost oprit de polițiști în trafic și nu avea declarația pe proprie răspundere

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2020, 14:46

Gigi Becali a fost oprit de polițiști în trafic și nu avea declarația pe proprie răspundere

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, oprit de poliție

”Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nicio declaraţie. Păi ce-i aia. Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, oprit de poliție: ”Mă felicită pentru ceea ce fac”

Eu ies să fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru măşti, ajut spitale, ajut biserici”.

Eu mă duc să fac voluntariat pe vreme de criză. Voluntariat pe banii mei. Ce să îi spui lui Gigi Becali. Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata”, a declarat Becali, pentru Fanatik.

Gigi Becali a comandat 100.000 de pastile de Arbidol 

În ziua în care Klaus Iohannis a anunțat că va prelungi starea de urgență, Gigi Becali a dezvăluit că a comandat și plătit 100.000 de pastile de Arbidol din Rusia, un medicament despre care patronul FCSB susține că face parte din tratamentul împotriva coronavirusului, dar care nu este aprobat de Uniunea Europeană.

"Am vorbit din nou cu fata domnului Streinu Cercel și am comandat un medicament care nu mai există. Era foarte bucuroasă că am reușit pentru că acest mmedicament nu mai există. Se numește Arbidol. L-am comandat și l-am plătit deja. Aduc 100.000 de bucăți din Rusia” a declarat Gigi Becali la Pro X.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și