Închide meniul

Gigi Becali, anunț despre Roman Abramovich, oligarhul otrăvit de oamenii lui Vladimir Putin: „Am vorbit eu cu ei!”

Antena Sport Publicat: 25 aprilie 2022, 17:13

Gigi Becali, anunț despre Roman Abramovich, oligarhul otrăvit de oamenii lui Vladimir Putin: „Am vorbit eu cu ei!

Gigi Becali, anunț despre Roman Abramovich

Colaj Hepta, Profimedia

  • Gigi Becali, anunț despre Roman Abramovich
  • Ce a spus omul de afaceri român despre oligarhul otrăvit de oamenii lui Vladimir Putin

Război în Ucraina | Gigi Becali a dezvăluit că a vorbit cu apropiații lui Roman Abramovich, iar aceștia i-au spus că oligarhul rus n-a fost otrăvit de oamenii lui Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut un anunț surprinzător, în legătură cu Roman Abramovich. În presa internațională s-a scris că oligarhul rus a fost otrăvit de oamenii lui Vladimir Putin, la începutul lunii martie, în timp ce se afla la negocierile pentru pace dintre Rusia și Ucraina.

Gigi Becali, anunț neașteptat despre Roman Abramovich, miliardarul otrăvit de oamenii lui Vladimir Putin

Omul de afaceri român, patron la FCSB, a devăluit că a vorbit cu câțiva apropiați de-ai lui Abramovich, iar concluzia a fost că informația respectivă ar fi falsă.

Reclamă

„Creștinarea Rusiei a pornit din Kiev. E vrăjeală că l-au otrăvit pe Abramovich. Am vorbit eu cu prieteni de-ai lui. Nu mă mai interesează politica pentru că pierd mântuirea.”, a spus Gigi Becali, pentru România TV.

În ciuda declarației lui Gigi Becali, există dovezi care confirmă otrăvirea lui Roman Abramovich. Jurnalistul de investigaţie Christo Grozev susţine că patronul lui Chelsea a fost intoxicat cu cloropicrină. Această subtanță nocivă se foloseşte ca fungicid, insecticid, nematicid sau erbicid.

Reclamă

”Toți specialiștii care au discutat cu membrii delegației, care s-au uitat la fotografii și au examinat personal victimele, au spus că acesta nu a fost un accident. Nu este o intoxicație alimentară, nu este o alergie”, a spus Grozev, citat de sport.ua.com.

Cum a reacţionat Abramovich după ce ar fi fost otrăvit

Roman Abramovich şi alte persoane care au prezentat aceste simptome au acuzat Kremlinul de faptul că vor să saboteze negocierile de pace pentru ca războiul din Ucraina să continue.

Jurnaliştii britanici au precizat că, după ce ar fi fost otrăvit, Abramovich ar fi orbit pentru câteva ore, în timp ce pielea i se desprindea de pe mâini şi de pe faţă.

Reclamă 4 / 0/3

Terifiat, oligarhul rus a intrat în panică şi i-a întrebat pe medicii care îl examinau „O să mor?”, anunţă The Sun.

Rolul lui Roman Abramovich în războiul dintre Rusia și Ucraina

Roman Abramovich, fost apropiat al lui Vladimir Putin, s-a întâlnit cu negociatorii ucraineni pentru a discuta căile de reluare a negocierilor, potrivit Bloomberg.

Oligarhul rus a servit ca mediator neoficial între cele două țări și a participat la rundele anterioare de negocieri.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a cerut personal președintelui Joe Biden ca SUA să se abțină de la sancționarea lui Abramovich, deoarece acesta ar putea acționa ca intermediar în negocierile de pace, a informat Wall Street Journal luna trecută.

Roman Abramovich ar avea o avere de 8,3 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

 

 

Reclamă

 

 

 

 

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:23 Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului 23:11 LIVE SCOREUcraina – România 2-1, în Billie Jean King Cup. Ana Bogdan, victorie mare contra Elinei Svitolina. Cristian – Tsurenko, ACUM 23:03 „Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj 22:52 LIVE SCOREU Cluj – Petrolul 1-2. „Lupii galbeni” au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve! 22:51 VideoIon Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea” 22:13 VIDEOScene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto – Famalicao! Evanilson a lovit un adversar cu capul în gură! Ce a urmat 21:49 Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: „Mă întorc ca acasă”! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga! 21:49 LIVE VIDEOEstoril – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2! Gil Vicente – Sporting 0-4 21:23 „Asta e România!” Dorinel Munteanu s-a certat cu Robert Niță la Voluntari – Oțelul 1-1! Ce i-a fost strigat din tribune 21:09 Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud – Tsitsipas e finala turneului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor
Liga 1 • 23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal
AntenaPLAY • 20:36
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal
Gigi Becali l-a anunţat primul 11 al FCSB-ului pe Neluţu Varga
Liga 1 • 11:54
Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga! Elias Charalambous are „mână liberă” să facă o singură schimbare
CCA, delegare controversată la CFR Cluj - FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia
Liga 1 • 11:21
CCA, delegare controversată la CFR Cluj – FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce "Briliantul" i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Liga Campionilor • 9:43
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB