Închide meniul

Averea uriaşă pe care o are, de fapt, Gigi Becali: „Nu ştiu dacă am dreptul să spun. Pe asta nu o ştie nimeni!” Dezvăluirea de ultimă oră

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2021, 21:59

Averea uriaşă pe care o are, de fapt, Gigi Becali: „Nu ştiu dacă am dreptul să spun. Pe asta nu o ştie nimeni! Dezvăluirea de ultimă oră

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali ar avea o avere uriaşă

Dumitru Dragomir a făcut o dezvăluire de senzaţie. Acesta a spus că Gigi Becali are o avere de peste 2 miliarde de euro. Asta ar însemna că patronul FCSB îl depăşeşte şi pe Ion Ţiriac în topul celor mai bogaţi români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali e mai bogat decât pare. Cel puţin asta susţine bunul său prieten, Dumitru Dragomir. Acesta spune că patronul FCSB are terenuri în valoare de 1,5 miliarde de euro.

Gigi Becali are o avere de peste 2 miliarde de euro: „Are mii de hectare de pădure, fraților!

După părerea mea, Gigi Becali are cel puțin pământuri de un miliard jumate acum. Păi, mă, nu știe nimeni, nu știu dacă am eu dreptul să spun… Are pădure și din subvenție poate să trăiască oriunde în lume fără să mai muncească el și copiii lui toată viața. Are mii de hectare de pădure, fraților! Pe asta nu o știe nimeni! Nici nu știu dacă e bine să spun sau nu că se supără ăsta, vă dați seama.

Pământul lui Gigi dacă costa acum 300 de euro metrul, sub 250 nu se vinde… În 2-3 ani, se vinde cu 800. După părerea mea, are peste două miliarde. Convingerea mea este că dacă trăiește cinci mii de ani nu poate să rămână fără bani”, a spus Dumitru Dragomir la Prosport.

Daniel Dineş e cel mai bogat român. Ţiriac e pe locul 2

Daniel Dines continuă să deţină 109 milioane de acţiuni de clasă A şi B, a căror valoare totală depăşeşte 6 miliarde de dolari. Este, astfel, de departe cel mai bogat român!

Reclamă

Ion Ţiriac a ajuns să aibă o avere de patru ori mai mică decât cea pe care o are Daniel Dines. Fostul mare jucător de tenis are aproximativ 1.7 miliarde de dolari. Ţiriac şi Dines sunt singurii miliardari români! Dacă afirmaţiile lui Dumitru Dragomir se confirmă, atunci Ion Ţiriac va fi depăşit şi de Gigi Becali.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și