Închide meniul

Gigi Becali are o pasiune aparte. Cum a uimit şeful FCSB sute de oameni la un eveniment privat

Antena Sport Publicat: 18 mai 2021, 12:45

Gigi Becali are o pasiune aparte. Cum a uimit şeful FCSB sute de oameni la un eveniment privat

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali are o pasiune aparte pentru hainele de lux

  • Gigi Becali a uimit sute de oameni
  • Şeful FCSB are o pasiune aparte

Gigi Becali este îndrăgostit de haine şi adoră să se îmbrace elegant, a decarat Alexandru Ciucu, cel care a creat hainele purtate de şeful FCSB la nunta fiicei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali are o pasiune aparte

“Despre Gigi Becali pot spune cu uşurinţă că e o persoană îndrăgostită de haine. Are o pasiune aparte pentru hainele elegante şi, în special, pentru costume. Ştie să le pună în valoare, aşa cum puţin alţii fac asta.

Gigi Becali are şi un trup bine făcut fizic, iar costumele pe care şi le alege pun asta în valoare. În plus, îşi alege cu grijă şi culorile. Nu îl veţi vedea pe Gigi Becali îmbrăcând costume în culori terne, în gri uni sau negru uni, indiferent de ocazie.

Reclamă

Îmi amintesc că i-am creat special, pentru nunta fiicei sale, Teodora, un costum negru cu inserţii şi dungi mov. Am folosit un lurex special pentru asta, iar costumul i-a venit ca turnat, punându-l din nou în valoare!”, a declarat Alexandru Ciucu pentru impact.ro.

Gigi Becali, mesaj pentru fanii FCSB

Gigi Becali are grijă de imagine şi la echipa sa. Omul de afaceri susţine că FCSB ar putea reveni la numele de Steaua, dar refuza acest lucru.

Reclamă

„Faci Ce Spune Becali”, acesta este motivul pentru care patronul FCSB nu vrea să schimbe numele formației sale.

„Pot să schimb numele în Steaua, dacă vreau. Mie imi place FCSB că înseamnă ‘Faci Ce Spune Becali’. Ha! Ha! Ha! Faci ce spune Becali! Vine antrenorul care face ce spune Becali. Ce să facem? Aşa ne distrăm şi noi la fotbal, e joc, nu război.

E si business. De aia râd, că am pus busines-sul la adăpost. Am 10 milioane în cont. Cine are datorie două milioane la ANAF? Ştiţi voi cine are un milion, două! Eu râd! Am 10 milioane în cont! Aşa că râd”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!