Închide meniul

Gigi Becali, atac fără precedent la adresa lui Raed Arafat. Ce a putut să spună când a auzit că Bucureştiul ar putea fi carantinat şi ce vrea să facă la slujba de Înviere

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 martie 2021, 13:31

Gigi Becali, atac fără precedent la adresa lui Raed Arafat. Ce a putut să spună când a auzit că Bucureştiul ar putea fi carantinat şi ce vrea să facă la slujba de Înviere

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali s-a revoltat la auzul veştii că ar putea sta în carantină

Omul de afaceri a ieşit la atac şi i-a transmis un mesaj dur lui Raed Arafat. Latifundiarul din Pipera a ţinut să asigure că îşi asumă riscul de a fi amendat, sau chiar de a ajunge din nou după gratii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "Cum să mă ţină Arafat în casă?"

"Paștele e paștele, e mare sărbătoare. Nu ne interesează mască, carantină, nu ținem cont de carantină! Să fie sănătos Arafat că e musulman. Hotărăște el musulman ce facem noi? Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă. Eu ies când vreau eu, să facă ce vor, să dea amenzi, să bage în pușcărie. 

Restul românilor, dacă gândesc așa, să facă și ei ca mine. Eu sunt om și ies să fac ce vreau. Cum să mă ții pe mine în cușcă. Ce treabă am cu Arafat el este musulman, eu sunt ortodox. Cum să mă țină Arafat în casă?", a declarat Gigi Becali la Romania Tv.

Capitala ar putea intra în carantină dacă se depăşeşte incidenţa de 6 cazuri de Covid-19 la mia de locuitori.

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Mirel Rădoi s-a infectat cu coronavirus

Mirel Rădoi a fost depistat pozitiv cu COVID-19, chiar înaintea debutului în preliminariile Cupei Mondiale din Qatar. Gigi Becali, care este şi naşul selecţionerului României, a spus că îl va ajuta cu medicamente dacă acesta îi va cere ajutorul.

Reclamă

"Nu am văzut, nu știu nimic. Habar nu am. Și ce mare scofală? E Covid! Asta e. Au mai făcut și alții. Dacă mă sună și îmi cere medicamente, îi trimit. Dar dacă nu m-a sunat… Dacă voia, mă suna", a spus Becali, pentru Playsport.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și