Închide meniul

Gigi Becali cheltuie o avere pe costumele sale: "Ştiu adresa magazinului! Dă 100.000 de euro la o vizită"

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2020, 7:34

Reclamă
Gigi Becali cheltuie o avere pe costumele sale: "Ştiu adresa magazinului! Dă 100.000 de euro la o vizită"

MMA / MMA2 via Hepta

Gigi Becali plăteşte o avere pe costumele sale

Cezar Ionaşcu, care este cunoscut în lumea modei pentru sfaturile pe care le dă în ceea ce priveşte vestimentaţia, a dezvăluit că Gigi Becali îşi cumpără costumele din Londra. Mai mult, acesta susţine că patronul FCSB plăteşte o avere pe hainele sale. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Gigi Becali vorba de extravaganţă asumată. E o diferența între a fi extravagant fără să ai un fundal şi a mima bunăstarea, aşa cum fac foarte mulţi, și ce face Gigi Becali.

Gigi Becali a dat o avere pe costumele sale

A dat o avere pe costume din Marea Britanie. Ştiu şi adresa magazinului. Cei de acolo mi-au zis că au un mare client din România care face cumpărături de 30.000, 40.000 sau 100.000 de euro la o vizită”. „El a știut să ’fure’. S-a inspirat pe unde a fost în lume şi a furat corect. Nu e vorba de stil doar la costume. L-am văzut și la schi.

Are nişte haine… Nu vorbesc de brand, ci de calitatea hainelor. Bărbatul se îmbracă ca să nu rămână dezbrăcat, pentru bani, putere şi femei”, a mai spus Cezar Ionașcu pentru Look Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! 16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 FotoNeil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și