Închide meniul

Gigi Becali, confesiune dureroasă din sânul familiei. Drama dezvăluită de omul de afaceri: „A zis: ‘E gata viața pentru mine!’ ‘Dar de ce?!’ îi spuneam eu!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2022, 16:28

Gigi Becali, confesiune dureroasă din sânul familiei. Drama dezvăluită de omul de afaceri: „A zis: E gata viața pentru mine! Dar de ce?! îi spuneam eu!

Gigi Becali, confesiuni dureroase

Gigi Becali, Hepta

Mai mult, patronul FCSB a dezvăluit că, în momentul în care a rămas văduvă, a renunţat să mai meargă la pe la petreceri şi nu a mai luat în calcul să se recăsătorească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, confesiune dureroasă din sânul familiei

Bunica mea la 30 de ani a rămas văduvă. Și în momentul ăla, când a rămas văduvă și-a scos cerceii și verighetă și tot! Și a zis: E gata viața pentru mine. Nu mergea nici măcar la zi onomastică sau nici la nuntă, măcar cu verișorii ei, cu familia. Și-a pus batic negru și gata. Dar de ce, bunico? îi spuneam eu. Păi dacă, fără să vrea, unul se îmbată și vine și mă pupă pe față? Pentru demnitatea și onoarea mea, nu mai vreau să trăiesc„, a spus Gigi Becali la Trinitas TV.

Gigi Becali a vorbit şi despre planul său de a se retrage la mănăstire.

Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile… Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani. Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit… Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și:

Gigi Becali a încercat să doneze 30 de milioane de euro dintr-un foc, în România

Gigi Becali a ajuns după gratii, în 2013, după ce a fost găsit vinovat în urma unui schimb de terenuri realizat în perioada 1996-1999 între finanțatorul FCSB și MApN. Statul român a fost prejudiciat cu 800.000 de euro. Gigi Becali a plătit această sumă, dar, în fața judecătorilor, a propus să doneze 30 de milioane de euro pentru a scăpa de închisoare. Nu a fost cazul însă și omul de afaceri a stat după gratii un an și 10 luni.

Reclamă

”În pușcărie l-am cunoscut cel mai bine pe Hristos. Acolo am dobândit cel mai mare dar pe care nu îl dobândesc nici călugări de ani și ani, darul lacrimilor. Cântam din Psalmi. Eu țipam tare, mă auzea toată pușcăria. Deținuții se plângeau că nu mai pot să doarmă. Din toată inima mea țipam și plângeam. Mă transpuneam și mă gândeam că numai bine am făcut.

Păi cum să-l bagi pe unul la pușcărie… îi spui: ‘Doamna judecătoare, cât am furat? 800.000 de dolari? Că așa a zis, că Becali a negociat ca să se îmbogățească’. Eu am spus: ‘Poftim 30 de milioane de euro donații cadou’. Cât de hoți sunt, dacă eu voiam să fac donații de 30 de milioane de euro?”, a spus Becali, pentru Trinitas.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și