Închide meniul

Gigi Becali a încercat să doneze 30 de milioane de euro dintr-un foc, în România, dar a fost refuzat. Ce s-a întâmplat imediat după

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2022, 10:30 / Actualizat: 9 februarie 2022, 17:55

Gigi Becali a încercat să doneze 30 de milioane de euro dintr-un foc, în România, dar a fost refuzat. Ce s-a întâmplat imediat după

Gigi Becali a plecat să se roage la Muntele Athos

Cancan

Gigi Becali a plătit această sumă, dar, în fața judecătorilor, a propus să doneze 30 de milioane de euro pentru a scăpa de închisoare. Nu a fost cazul însă și omul de afaceri a stat după gratii un an și 10 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: Poftim 30 de milioane de euro donații cadou

”În pușcărie l-am cunoscut cel mai bine pe Hristos. Acolo am dobândit cel mai mare dar pe care nu îl dobândesc nici călugări de ani și ani, darul lacrimilor. Cântam din Psalmi. Eu țipam tare, mă auzea toată pușcăria. Deținuții se plângeau că nu mai pot să doarmă. Din toată inima mea țipam și plângeam. Mă transpuneam și mă gândeam că numai bine am făcut.

Păi cum să-l bagi pe unul la pușcărie… îi spui: ‘Doamna judecătoare, cât am furat? 800.000 de dolari? Că așa a zis, că Becali a negociat ca să se îmbogățească’. Eu am spus: ‘Poftim 30 de milioane de euro donații cadou’. Cât de hoți sunt, dacă eu voiam să fac donații de 30 de milioane de euro?”, a spus Becali, pentru Trinitas.

Citeşte şi: Toate casele de 250 de euro din Bacău au fost vândute la licitaţie. O locuinţă a avut 33 de oferte

Gigi Becali, donație uriașă. A scos 450.000 de euro din conturi

Gigi Becali a făcut declarații surprinzătoare când a fost întrebat ce avere are. Patronul lui FCSB a oferit un interviu pentru jurnaliștii celebrului cotidian The New York Times și i-a surprins pe americani. Omul de afaceri se consideră mai bogat chiar și decât Bill Gates, cel care are o avere estimată la 130 de miliarde de dolari.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera a explicat și de ce crede că este „cel mai bogat din lume”. Finanțatorul vicecampioanei României asigură că nu își dorește să adune mai mulți bani decât are deja în conturi.

Eu am dat un interviu la New York Times. Și au venit aici și m-au întrebat… le-am spus că sunt cel mai bogat din lume. Ce Bill Gates, ce Rockefeller? Eu sunt cel mai bogat! Păi dacă nu mai avem nevoie… că mă gândesc la moarte. Bill Gates nu ai văzut că încă mai vrea? Înseamnă că nu e cel mai bogat. Eu nu mai vreau, nu mai am nevoie de mai mult. Eu nu mai am nevoie!„, a dezvăluit Gigi Becali într-un interviu pentru pagina de Youtube a celor de la Trinitas TV.

Patronul lui FCSB ia în calcul să se călugărească și construiește, în România, un oraș monahal. Plătește sume uriașe și pentru a se ridica mai multe biserici în Africa. Numai în ultima săptămână a donat 450.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și